I5 11400f Soğutucu Öneri̇

KNOESS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
501
Aklımda cooler master ml120l sıvı soğutucu var kule tipi pek kaba olduğu için istemiyorum alınır mı? veya önerilerinizi alabilirim kule tipide en son çare

Ne kullanırsan kullan bir şey fark etmeyecek bunu söyleyebilirim. Kafana göre bir kule tipi soğutucu al geç. 125w ile 200w güç tüketiminde ben bir performans farkı görmedim.

Aklımda cooler master ml120l sıvı soğutucu var kule tipi pek kaba olduğu için istemiyorum alınır mı? veya önerilerinizi alabilirim kule tipide en son çare
intellerde ısı durumu yaşanmıyor bence gerekte yok boşa masraf yapmayın bence oyundaki ısı dereceleri ve boştaki dereceleri söylerseniz lazımsa almanız gerekli derim

intellerde ısı durumu yaşanmıyor bence gerekte yok boşa masraf yapmayın bence oyundaki ısı dereceleri ve boştaki dereceleri söylerseniz lazımsa almanız gerekli derim
Oyunlarda 65w değerini çok geçmiyor zaten. Ki çoğu testte bu gözüküyor. Stok soğutucu kullananlar baya var.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: N0XI
Daha sistemi almadım ama araştırmalarıma göre stok fan yetersiz deniyor o yüzden bende küçük Bi sıvı soğutma almaya karar verdim

Daha sistemi almadım ama araştırmalarıma göre stok fan yetersiz deniyor o yüzden bende küçük Bi sıvı soğutma almaya karar verdim
Sıvı soğutma gereksiz olur bu işlemciye. Kule tipi al geç.

Ekler

• Screenshot_20220208-235127_Gallery.jpg
    Screenshot_20220208-235127_Gallery.jpg
    495.5 KB · Hit: 55
11400f var ben de de apex Legends da 70 75 derece sıcaklık var kule tipi ne önerirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,390
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri