B560M MSI mag bazooka kullanacağım nasıl bir anakartdır kendisi + sıvı soğutma1080P'de o kartları genel anlamda besleyebilir ancak en düşük h510 gibi anakartları alırsanız belki performansı düşürebileceği için darboğaz olabilir.
oyuncu biosu varsa11500 ün tam performansını alırsınızB560M MSI mag bazooka kullanacağım nasıl bir anakartdır kendisi + sıvı soğutma
Sıvı soğutma için ne kadar ayırdınız?B560M MSI mag bazooka kullanacağım nasıl bir anakartdır kendisi + sıvı soğutma
RX 6000 serisinde donanımsal RTX var ama DLSS benzeri bir teknoloji yok şimdilik.Bide RX 6000 serisinde tüm oyunlarda rt var mı
(Foruma yeni katıldım kusura bakmayın hatam olduysa)
Aslında sıvı soğutma falan pek fark etmez soğutucu için 1300tl ayırdım önerebilir misiniz rica etsemSıvı soğutma için ne kadar ayırdınız?
Anakart iyidir.
Şöyle bir şey alınıp geçilebilir.Aslında sıvı soğutma falan pek fark etmez soğutucu için 1300tl ayırdım önerebilir misiniz rica etsem
RX 6000 serisinde sadece bazı oyunlarda var diye biliyorum ve Fidelity teknolojisi sınırlı oyunda varBide RX 6000 serisinde tüm oyunlarda rt var mı
(Foruma yeni katıldım kusura bakmayın hatam olduysa)
11.nesil işlemcilerin baya güç tükettiğini duydum yeterli olacağı dan emin misiniz çünkü ben ömürlük bişeyler arıyorumŞöyle bir şey alınıp geçilebilir.
Gayet yeterli olur o işlemciyeTürkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Ä°nternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Bu soğutma yeterli olur. Zaten çoğu 240mm ve neredeyse tüm 120mm soğutmaları geçiyor.11.nesil işlemcilerin baya güç tükettiğini duydum yeterli olacağı dan emin misiniz çünkü ben ömürlük bişeyler arıyorum
Corsair a500 gereksiz mi olur yoksa kötü müBu soğutma yeterli olur. Zaten çoğu 240mm ve neredeyse tüm 120mm soğutmaları geçiyor.