I5 12400f için sıvı soğutma önerisi

YØNDAİME

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
220
2000-2500 bandında sıvı soğutma varmıdır varsa ne kadar soğutur ? i512400f için

2000-2500 bandında sıvı soğutma varmıdır varsa ne kadar soğutur ? i512400f için
Niye sıvı soğutma? Eğer kozmetik için değilse stok soğutucu gayet yeter.

hocam hava soğutmanın görüntüsünü hiç sevmiyorum ya kasanın tüm aurasını alıyor sıvı soğutma ayrı bi hava katıyor normalde peerles assasin alacaktım hayvan gibi soğutma en sevmediğim şey peerles assasin kadar iyi soğutan sıvı soğutma yokmudur bu fiyat bandında belki 3k ya kadar çıkabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stok fan hem çok ses çıkarıyor hem yetmiyor fanıma gta 5 de 75 80 dereceleri görüyor ve aşırı fazla ses çıkarıyor oyuzden sevmiyorum

hocam hava soğutmanın görüntüsünü hiç sevmiyorum ya kasanın tüm aurasını alıyor sıvı soğutma ayrı bi hava katıyor normalde peerles assasin alacaktım hayvan gibi soğutma en sevmediğim şey peerles assasin kadar iyi soğutan sıvı soğutma yokmudur bu fiyat bandında belki 3k ya kadar çıkabilirim

stok fan hem çok ses çıkarıyor hem yetmiyor fanıma gta 5 de 75 80 dereceleri görüyor ve aşırı fazla ses çıkarıyor oyuzden sevmiyorum
Gereksiz masraf yapmış olursunuz hocam.

Yani o zaman güzel bi kule tipi sogutucu alın derim. Illa sıvı istiyorsanızda kasanizın modeli önemli. 120mm alayım demeyin sakın zaten eğer kasanız destekliyorsa 360mm alıp ileriye yatırım olarak düşünülebilir.

Yani bana 240mm lik bi sivi sogutucuya bu kadar para vermek biraz boş geliyor açıkçası. Bulundugunuz durumun aynisini ben yasadim benimde 12400fim var ve stok sogutucu yetmesine rağmen görsellik için arctic 2 aldım 360mm. İleriye yatirim odaklı oldu kasama uymamasına rağmen öndeki fanları çıkarıp öne taktım bi kombinasyon yaptım işte. Size de önerim bu yönde olur illa alacam diyorsanız.

Yani bana 240mm lik bi sivi sogutucuya bu kadar para vermek biraz boş geliyor açıkçası. Bulundugunuz durumun aynisini ben yasadim benimde 12400fim var ve stok sogutucu yetmesine rağmen görsellik için arctic 2 aldım 360mm. İleriye yatirim odaklı oldu kasama uymamasına rağmen öndeki fanları çıkarıp öne taktım bi kombinasyon yaptım işte. Size de önerim bu yönde olur illa alacam diyorsanız.
deepcool yeterli olur heralde hocam 60 65 dereceye kadar soğutur heralde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,836
Üyeler
184,234
Son üye
Dark Brotherhood
Geri