ak400 bir tık önde fiyat çok önemli değilse 224xt alabilirsin hatta perfan 120h , 224xtyle aynı soğutucu ucuz diye direkt perfan alabilirsinHangisi daha iyi para önem li değil
214xt almanız yeterli olurHocam stokta yok maalesef bu ürün bulamadım hiç bir yerde.
ARGB, adreslenebilir RGB. Yani anakartın destekliyor ise yazılım ile ışıklarını kontrol edebiliyorsun. RGB, düz kendi kendine renkleri değişiyor bildiğimiz RGB. Gelbura dan bende aynı işlemci için 224xt RGB aldım sorunsuz geldi ama test etmedim henüz.ARGB ve RGB farkı nedir acaba? site güvenilir mi direk siparişi vericem hocam.
macunla alakası yok dostum işlemci güçlü bir işlemci stok fan yetmiyor herkes aynı durumdan şikayetçi alıyorsun attıgım 214xt rahatına bakıyorsun.İtopya kendi macun sürüp göndermiştir diye düşünüyorum kalitesiz bir macun sürmüş müdür ki ?
Gelbura.com güvenilir bir site mi acaba siparişi vericem de.macunla alakası yok dostum işlemci güçlü bir işlemci stok fan yetmiyor herkes aynı durumdan şikayetçi alıyorsun attıgım 214xt rahatına bakıyorsun.
GIGABYTE H610M H 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart destekler mi acaba?ARGB, adreslenebilir RGB. Yani anakartın destekliyor ise yazılım ile ışıklarını kontrol edebiliyorsun. RGB, düz kendi kendine renkleri değişiyor bildiğimiz RGB. Gelbura dan bende aynı işlemci için 224xt RGB aldım sorunsuz geldi ama test etmedim henüz.
Biraz araştırdım ama argb desteğine dair bişe göremedim. Daha iyi bilen varsa konuya ekleme yapar zaten. Ama ışıkları kontrol etmek önemliyse senin için 224xt ARGB alabilirsin kontrolcü var onda.Gelbura.com güvenilir bir site mi acaba siparişi vericem de.
Mesaj otomatik birleştirildi:
GIGABYTE H610M H 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart destekler mi acaba?
güvenilir tabii ki kendimde sıvı soğutma aldım.Gelbura.com güvenilir bir site mi acaba siparişi vericem de.
GIGABYTE H610M H 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart destekler mi acaba?
Işıkları kontrol etmek önemli değil sadece ARGB girişi yoksa sorun olur mu ? Takabilir miyim ? Takarsam rgb bir şekilde normal yanar mı acaba?Biraz araştırdım ama argb desteğine dair bişe göremedim. Daha iyi bilen varsa konuya ekleme yapar zaten. Ama ışıkları kontrol etmek önemliyse senin için 224xt ARGB alabilirsin kontrolcü var onda.
Yani sipariş vericem ama ARGB veya RGB hangisini sipariş vermeliyim?Biraz araştırdım ama argb desteğine dair bişe göremedim. Daha iyi bilen varsa konuya ekleme yapar zaten. Ama ışıkları kontrol etmek önemliyse senin için 224xt ARGB alabilirsin kontrolcü var onda.
argb kontrolcün varsa ona takabilirsin sanırımIşıkları kontrol etmek önemli değil sadece ARGB girişi yoksa sorun olur mu ? Takabilir miyim ? Takarsam rgb bir şekilde normal yanar mı acaba?
Yani sipariş vericem ama ARGB veya RGB hangisini sipariş vermeliyim?
Eğer ARGB desteği yoksa RGB olanı almalısın. RGB desteği de vardır heraldeIşıkları kontrol etmek önemli değil sadece ARGB girişi yoksa sorun olur mu ? Takabilir miyim ? Takarsam rgb bir şekilde normal yanar mı acaba?
Yani sipariş vericem ama ARGB veya RGB hangisini sipariş vermeliyim?
En kötü uyum problemi olursa iade eder geçersin. Bende de Asus Prime H610M-K D4 var argb yok rgb var. 224xt rgb aldım. H serilerinde pek olmuyor heraldeBir sıkıntı olmasın RGB olanı sipariş veriyorum o zaman![]()