Neler Yeni

Çözüldü✓ i5 12400F ısınma sorunu

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
ARGB ve RGB farkı nedir acaba? site güvenilir mi direk siparişi vericem hocam.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,793
İsim
Kerem Çavuş

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
bende de aynı işlemci var maks 73 dereceyi gördüm stok fanlarda normal sıcaklık aslında sıkıntılı bi derece değil ama kule tipi işlemcinin sağlığı için iyi olur tabi

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel
ARGB ve RGB farkı nedir acaba? site güvenilir mi direk siparişi vericem hocam.
ARGB, adreslenebilir RGB. Yani anakartın destekliyor ise yazılım ile ışıklarını kontrol edebiliyorsun. RGB, düz kendi kendine renkleri değişiyor bildiğimiz RGB. Gelbura dan bende aynı işlemci için 224xt RGB aldım sorunsuz geldi ama test etmedim henüz.

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Selçuk Aslan
İtopya kendi macun sürüp göndermiştir diye düşünüyorum kalitesiz bir macun sürmüş müdür ki ?
macunla alakası yok dostum işlemci güçlü bir işlemci stok fan yetmiyor herkes aynı durumdan şikayetçi alıyorsun attıgım 214xt rahatına bakıyorsun.

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
macunla alakası yok dostum işlemci güçlü bir işlemci stok fan yetmiyor herkes aynı durumdan şikayetçi alıyorsun attıgım 214xt rahatına bakıyorsun.
Gelbura.com güvenilir bir site mi acaba siparişi vericem de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ARGB, adreslenebilir RGB. Yani anakartın destekliyor ise yazılım ile ışıklarını kontrol edebiliyorsun. RGB, düz kendi kendine renkleri değişiyor bildiğimiz RGB. Gelbura dan bende aynı işlemci için 224xt RGB aldım sorunsuz geldi ama test etmedim henüz.
GIGABYTE H610M H 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart destekler mi acaba?

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
Biraz araştırdım ama argb desteğine dair bişe göremedim. Daha iyi bilen varsa konuya ekleme yapar zaten. Ama ışıkları kontrol etmek önemliyse senin için 224xt ARGB alabilirsin kontrolcü var onda.
Işıkları kontrol etmek önemli değil sadece ARGB girişi yoksa sorun olur mu ? Takabilir miyim ? Takarsam rgb bir şekilde normal yanar mı acaba?

Biraz araştırdım ama argb desteğine dair bişe göremedim. Daha iyi bilen varsa konuya ekleme yapar zaten. Ama ışıkları kontrol etmek önemliyse senin için 224xt ARGB alabilirsin kontrolcü var onda.
Yani sipariş vericem ama ARGB veya RGB hangisini sipariş vermeliyim?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,793
İsim
Kerem Çavuş
Işıkları kontrol etmek önemli değil sadece ARGB girişi yoksa sorun olur mu ? Takabilir miyim ? Takarsam rgb bir şekilde normal yanar mı acaba?

argb kontrolcün varsa ona takabilirsin sanırım

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel

Eğer ARGB desteği yoksa RGB olanı almalısın. RGB desteği de vardır heralde :D

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel
Bir sıkıntı olmasın RGB olanı sipariş veriyorum o zaman :D
En kötü uyum problemi olursa iade eder geçersin. Bende de Asus Prime H610M-K D4 var argb yok rgb var. 224xt rgb aldım. H serilerinde pek olmuyor heralde 🤔

Top Bottom