Neler Yeni

Yardım I5 12400f İşlemci kule tipi soğutucu

ugurbbcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Uğur Babacan
Bütçe
2000
Merhaba arkadaşlar
Sistem bilgilerini aşağıda yazdım.
İki konuda ricam var. Birinci olarak işlemcime kule tipi soğutucu arıyorum sıvı soğutucu istemiyorum. Bütçem 1.5 maximum 2k olabilir. Şimdiye kadar yapılan önerilerde 2 tane kule tipi arasında kaldım sizin öneriniz ne olur ?
1. Bu soğutucunun kapalı kutusunu arkadaşımdan 2kya alabiliyorum.

2. Dark Freezer x129

İkinci bir konu ise şu şekilde. Ben işlemcim için MX6 termal macun almak istiyorum. Bu macun güzel midir ve bu macunu GPU için de kullanabilir miyim ?
Ve bu modeller benim kasama sığar mı işlemci yüksekliğinden bahsettiler fakat hiç bilmediğim bir konu

Anakart : Gigabyte H610M H
İşlemci :
Intel Core i5 12400F
Kasa : Corsair Spec 05
PSU : Corsair CV650
Ekran Kartı : GIGABYTE GeForce RTX 3060 EAGLE OC 12GB

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
yunuseren
hocam 2 bin verdikten sonra al bi sıvı soğutucu neden uğraşıyosun bunlarla

ugurbbcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Uğur Babacan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 2 bin verdikten sonra al bi sıvı soğutucu neden uğraşıyosun bunlarla
Hocam istemeden de olsa bir önyargım var çok uzun süre gitmiyor diyen falan oluyor. Daha performanslı olduğunu söyleniyor da benim için şu anda kule tipi olursa daha çok içim rahat edecektir.

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ustam
Merhaba arkadaşlar
İki konuda ricam var. Birinci olarak işlemcime kule tipi soğutucu arıyorum sıvı soğutucu istemiyorum. Bütçem 1.5 maximum 2k olabilir. Şimdiye kadar yapılan önerilerde 2 tane kule tipi arasında kaldım sizin öneriniz ne olur ?

2. Dark Freezer x129

İkinci bir konu ise şu şekilde. Ben işlemcim için MX6 termal macun almak istiyorum. Bu macun güzel midir ve bu macunu GPU için de kullanabilir miyim ?
Ve bu modeller benim kasama sığar mı işlemci yüksekliğinden bahsettiler fakat hiç bilmediğim bir konu

İşlemci :
Intel Core i5 12400F
Strong M4 12XPRO trendyoldan aldım ben aynı işlemci için aldım hemde stoktan bin kat daha iyi tam f/p bir ürün tavsiye ederim 2k vermenede gerek yok 2k lık soğutucu hazla gelir o işlemciye al bunu geç derim memnunum güzel başarılı soğutma bu arada sistemim 3060ti 8gb 256bit tuf gaming i5 12400f

ugurbbcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Uğur Babacan
Strong M4 12XPRO trendyoldan aldım ben aynı işlemci için aldım hemde stoktan bin kat daha iyi tam f/p bir ürün tavsiye ederim 2k vermenede gerek yok 2k lık soğutucu hazla gelir o işlemciye al bunu geç derim memnunum güzel başarılı soğutma bu arada sistemim 3060ti 8gb 256bit tuf gaming i5 12400f
Teşekkür ederim önerin için inceliyorum şu anda

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Alperen Yılmaz
Merhaba arkadaşlar

2. Dark Freezer x129

İşlemci :
Intel Core i5 12400F
O işlemciye stok fan yetiyor diye biliyorum mx 6 da güzel macjndur ekran kartındada kullanırsınız

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
ulaş dursun
mx4 al mx6 ile çok fark olmadığını yazmış herkes mx4 önermiş.dark freezer veya strong soğutucu al bende var 12400f yetiyor dark freezer

ugurbbcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Uğur Babacan
O işlemciye stok fan yetiyor diye biliyorum mx 6 da güzel macjndur ekran kartındada kullanırsınız
Hocam şu anda ortalama bir oyunda yüksek grafiklerde olunca çabucak ısınıyor ve bilgisayar kendini siyah ekrana alıyor sıcaklığı korumak için o yüzden stok fandan çıkmak istiyorum
Ekran kartı ile ilgili bilgilendirme için teşekkür ederim

Bünyamina

80+ Platinum

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Tayfun Balım
1. Seçeneği alıp geçin.
2000 tl ye sıvı soğutucu al diyenlere bakmayın. Performans alamazsınız.

ugurbbcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Uğur Babacan
mx4 al mx6 ile çok fark olmadığını yazmış herkes mx4 önermiş.dark freezer veya strong soğutucu al bende var 12400f yetiyor dark freezer
Benim gönlüm de biraz dark freezerdan yana da bakır boru diğer modelde daha fazla sanırım o yüzden bir emin olamadım

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
yunuseren
elimde cooler master 212 var istersen sıfır ayarında 1200 tl den vereyim sana

Top Bottom