Sıvı soğutma yerine hava soğutma al bence, 500 liralık dark x123 bile işini görür ama daha pahalı bir şey istersen thermalright phantoma bakabilirsinHerkesin bayramı mübarek olsun bende i5 12400f işlemci var kasamın önu mesh kasa iyi hava alıyor stok fan ile 73 74 arasi sicaklik aliyorum her tur oyunu oynuyorum fps ve hikaye sivi sogutucu almalimiyim kule tipi sevmiyorum
Tesekkur ederimSıvı soğutma yerine hava soğutma al bence, 500 liralık dark x123 bile işini görür ama daha pahalı bir şey istersen thermalright phantoma bakabilirsin
Ne demekTesekkur ederim
12400f için sıvı soğutmaya gerek yok fakat bütçeniz yetiyor ve illa istiyorsanız kasanızın modelini ve bütçenizi söyleyin önerelim onun harici arkadaşın önerdiği gibi x123 veya phantom spirit çok çok yeter.Herkesin bayramı mübarek olsun bende i5 12400f işlemci var kasamın önu mesh kasa iyi hava alıyor stok fan ile 73 74 arasi sicaklik aliyorum her tur oyunu oynuyorum fps ve hikaye sivi sogutucu almalimiyim kule tipi sevmiyorum
phantom spirit alıcam önerdiginiz üzere cok tesekkurler12400f için sıvı soğutmaya gerek yok fakat bütçeniz yetiyor ve illa istiyorsanız kasanızın modelini ve bütçenizi söyleyin önerelim onun harici arkadaşın önerdiği gibi x123 veya phantom spirit çok çok yeter.