i5-12400F vs Ryzen 5 5600X Karşılaştırma

SİZCE HANGİSİ

• Sistem 1

Oylar: 12 66.7%
  • Sistem 2

Oylar: 6 33.3%

• Oy kullanan toplam üye
    18

CyperFly

80+
Reaksiyon skoru
82
Bütçe
30000
Beyler tekrardan selam son kez bir oylama yapmak istiyorum sistemlerin görselleri aşağıda.

Farklara ve fiyata dikkat edin

Ekler

• Sistem 1.png
    Sistem 1.png
    143 KB · Hit: 861
  • Sistem 2.png
    Sistem 2.png
    190.6 KB · Hit: 855
2 Sistem de değil pahalı.

Bu bütçe ile am5 ddr5 sistem toplamak daha mantıklı olur gibi

İki sistemde de psu sorun çıkartabilir. Ve fiyatlar cidden yüksek. Vatan zaten vade farkı koymuş gibi bir fiyatla çıkartmış.

Hazir sistem evet ucuz ama parca kalitesi ve yukseltme maliyeti ve taksit farki derkem pahaliya geliyor ben ayri ayri topladim pahali oldu ama kafam rahat

Beyler tekrardan selam son kez bir oylama yapmak istiyorum sistemlerin görselleri aşağıda.

12400F 5600X ram farkı şu amd işlemci şıcak olur .Intel ise FPS olarak 6 FPS yüksek olur.1 sistem daha iyi işteyse işlemci soğutucusu gerek kalmaz senin yaptığın en büyük hatan ise pahalı olması gaming.gen bey itopyadan bakarsan yakşalık 21 bine bulursun ektra işlemci soğutucusu alırsın rahatça oynarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BURADAN RAHATÇA BAKABİLİRSİN AMA PAHALIYA PATLATMA

Kardeşim sen iyi misin kaziklanmaya mi çalışıyorsun 2side rezil sistem 5 5600x daha iyi ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha mantıklı olabilir ancak karta taksitde çok fazla faiz alıyorlar.
Kardeşim 28k veriptw bunlar alinmaz 30kya 4070 var 2k daha fazlaya cok daha iyisi var sen en iyisi git hazır sistem kovala ytlarin
Bunu

Son düzenleme:

Hocam 5600x 240mm coler master sıvı soğutma rtx 3080 custom sıvı soğutmalı b550m anakartlı sistem diziyorum kasa da sağlam olacak antalya'dayım düşünürsen 27000 den bırakırım 4060ti 8 GB den çok daha üst bir sistem almış olursunuz. PSU 700 watt couger olucak kasa RGB kumandali sağlam vento olabilir yan ORJİNAL cam panel on mesh
Olur dersen sistemi sana kurup teslim ederim

İki sistemde pahalı ama şunu diyebilirim benim işlemcim i512400f almadanda çok test karşılaştırmalarına baktım 5600x bile geçemiyor oyunlarda ve daha serin çalışıyor.Ama 5600 üzeri işlemci alırsan o daha iyi anakartın daha kaliteli olur intele göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,097
Üyeler
173,931
Son üye
sahinergun
Geri