12400F 5600X ram farkı şu amd işlemci şıcak olur .Intel ise FPS olarak 6 FPS yüksek olur.1 sistem daha iyi işteyse işlemci soğutucusu gerek kalmaz senin yaptığın en büyük hatan ise pahalı olması gaming.gen bey itopyadan bakarsan yakşalık 21 bine bulursun ektra işlemci soğutucusu alırsın rahatça oynarsınBeyler tekrardan selam son kez bir oylama yapmak istiyorum sistemlerin görselleri aşağıda.
Farklara ve fiyata dikkat edin
Kardeşim sen iyi misin kaziklanmaya mi çalışıyorsun 2side rezil sistem 5 5600x daha iyi amaBeyler tekrardan selam son kez bir oylama yapmak istiyorum sistemlerin görselleri aşağıda.
Kardeşim 28k veriptw bunlar alinmaz 30kya 4070 var 2k daha fazlaya cok daha iyisi var sen en iyisi git hazır sistem kovala ytlarinDaha mantıklı olabilir ancak karta taksitde çok fazla faiz alıyorlar.
Hocam 5600x 240mm coler master sıvı soğutma rtx 3080 custom sıvı soğutmalı b550m anakartlı sistem diziyorum kasa da sağlam olacak antalya'dayım düşünürsen 27000 den bırakırım 4060ti 8 GB den çok daha üst bir sistem almış olursunuz. PSU 700 watt couger olucak kasa RGB kumandali sağlam vento olabilir yan ORJİNAL cam panel on meshBeyler tekrardan selam son kez bir oylama yapmak istiyorum sistemlerin görselleri aşağıda.