I5 12400f yerine intel işlemci önerisi

terso41

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar iyi akşamlar rx 7800xt ekran kartım var işlemcim i5 12400f işlemcimi degiştirmek istiyorum ekran kartımı daha iyi besleyebilcek işlemci önerir misiniz? AMD gecemem anakart masrafı ıle ugrasmak ıstemıyorum monıtorum 1080p oldugu ıcın 1080p oynuyorum oyunları

i7 14700K al kardom rahat edersin

Arkadaşlar iyi akşamlar rx 7800xt ekran kartım var işlemcim i5 12400f işlemcimi degiştirmek istiyorum ekran kartımı daha iyi besleyebilcek işlemci önerir misiniz? AMD gecemem anakart masrafı ıle ugrasmak ıstemıyorum monıtorum 1080p oldugu ıcın 1080p oynuyorum oyunları
max bütçeniz ne

geniş bir bütçeye sahipseniz ben de amd x3d işlemci tarafındayım
ama altyapıyı değiştiremem diyorsanız

14600k ve iyi bir soğutma ile özellikle fps oyunlarında ciddi performans artışı olacaktır

oyun oynuyorsa vaow dedirtecek bir fark görmeyecek arkadaş i7 alırsa r7 7800x3d almalı anakartıyla işlemcisini satıpta anakart almalı gerçekten l3 onbelleği muhabbeti çok kötü ya intelin x3d işlemcilere göre
kardom amd geçemem diyor ondan demiyorum

i5 14600kf F/p 360mm sıvı sogutma olursa ideal.

o zaman şuanda i7 14700kf den başka alabileceğin işlemci yok 14600kf birde incele araştır al am5 e ama geçmen şart yani bir kere alacaksın rahat edeceksin bende aynı sorunu yaşıyorum suanda ama ne işlemci değişicem ne anakart

o zaman şuanda i7 14700kf den başka alabileceğin işlemci yok 14600kf birde incele araştır al am5 e ama geçmen şart yani bir kere alacaksın rahat edeceksin bende aynı sorunu yaşıyorum suanda ama ne işlemci değişicem ne anakart
Vallahi yanlış anlamayın da bu segmentte de 14700k ya gecmektense az daha masraf yaparım gercekten segment degiştirir x3d işlemcili am5 e geçerim

Vallahi yanlış anlamayın da bu segmentte de 14700k ya gecmektense az daha masraf yaparım gercekten segment degiştirir x3d işlemcili am5 e geçerim

Aynen oyle işte kötü oyun performansları intel işlemcilerin rekabet bile etmiyor yani rakipleriyle suanda fiyatlarıda çok kötü am5 e geçin gitsin işlemcinizi anakartınızı satın amorti ederler

Geri