14600KF alınır mı? DDR 4 sistemim ve intel anakart

Zaaveets

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
44
Sistemim ddr4 ddr5 e yükseltmeyi bir süre sonra düşünüyorum şuanki işlemcim oyun performansını çok kısıyor ekran kartından tam verim alamıyorum cpu odaklı oyunlarda o yüzden lütfen ddr5 geç demeyin ve intelden başka işlemci kullanamam anakart sadece intel

Sistemim
Rx 9060 XT 16 GB
i5 12400f
Asrock h610m
32 gb ram

8 bin tl ye alınabilecek en iyi intel işlemci bu gibi gözüküyor önerisi olan var mı

Sistemim ddr4 ddr5 e yükseltmeyi bir süre sonra düşünüyorum şuanki işlemcim oyun performansını çok kısıyor ekran kartından tam verim alamıyorum cpu odaklı oyunlarda o yüzden lütfen ddr5 geç demeyin ve intelden başka işlemci kullanamam anakart sadece intel

Sistemim
Rx 9060 XT 16 GB
i5 12400f
Asrock h610m
32 gb ram

8 bin tl ye alınabilecek en iyi intel işlemci bu gibi gözüküyor önerisi olan var mı
200 lira daha koyup 14600K alsan ya soğutucun var mı bunun için 13 14ler ısı problemli dram soğutmasız anakarta bu kadar yüklenilir mi emin değilim ama anakart destek listesinde 14900ks ye kadar destek var yazıyor :D

200 lira daha koyup 14600K alsan ya soğutucun var mı bunun için 13 14ler ısı problemli dram soğutmasız anakarta bu kadar yüklenilir mi emin değilim ama anakart destek listesinde 14900ks ye kadar destek var yazıyor :D
K nın ne farkı var ki?
Isı konusunu unuttum :D Bunun yanına hangi soğutma alınır ki? bu konu hakkında hiç bilgim yok

K nın ne farkı var ki?
Isı konusunu unuttum :D Bunun yanına hangi soğutma alınır ki? bu konu hakkında hiç bilgim yok
K çarpan kilidi açık demek KF çarpan kilidi açık ve entegre cpu yok demek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

240 360lık sıvı soğutma yada çift kule bakır borulu hava soğutucu

K çarpan kilidi açık demek KF çarpan kilidi açık ve entegre cpu yok demek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

240 360lık sıvı soğutma yada çift kule bakır borulu hava soğutucu
Anladım yardımın için teşekkürler son olarak ben bu işlemciyide aldıktan sonra soğutmayla birlikte anakartı ddr5 geçirsem sorun yaşamam değil mi? bu işlemci ddr5 anakarta uyumlu mu

Anladım yardımın için teşekkürler son olarak ben bu işlemciyide aldıktan sonra soğutmayla birlikte anakartı ddr5 geçirsem sorun yaşamam değil mi? bu işlemci ddr5 anakarta uyumlu mu
1700 pin bi karta geçmen yeterli

Uyumlu hocamda bence bu hataya bulaşmayın am5 geçin

Uyumlu hocamda bence bu hataya bulaşmayın am5 geçin
Şuan param ucu ucuna işlemciye yetiyor sıvı sogutma içinde kredi kartı kullanıcam anakartı değiştirirsem üstüne ramleride değişmem gerekicek minimum +7k masraf hem param yok hemde işlemciyi değişmek daha büyük performans kazandırıcak diye
Anakartı da 2 ay sonra değiştirmeyi planlıyorum

Şuan param ucu ucuna işlemciye yetiyor sıvı sogutma içinde kredi kartı kullanıcam anakartı değiştirirsem üstüne ramleride değişmem gerekicek minimum +7k masraf hem param yok hemde işlemciyi değişmek daha büyük performans kazandırıcak diye
Anakartı da 2 ay sonra değiştirmeyi planlıyorum
reis aldınmı i5 14600k aldıysan memnunmusun nasıl gidiyor ısı değerleri falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,862
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri