Asus Promotion dan kampanyaya dahil ürününüzün bilgilerini giriyorsunuz, satın aldığınız anlaşmalı firmanın ürünü satın aldığınıza dair kanıtlar nitelikte olarak faturası(çok uzattım dümdüz fatura yani). Bu şekilde başvuruyorsunuz. Onaylananlar 90 güne kadar hesabınıza yatırılıyor.şimdi alsam nasıl cashback olucak ?
Hazır sistemleri orada topluyorlar yarın gidip alırsan 1 saat içinde teslim alırsın.beylikdüzü şubesinde veya acıbadem şubesinde stok var mıdır ben göremedim.
Ryzen 5 5600x ten bir tık iyi.12500 dengi nedir AMD tarafında
TeşekkürlerRyzen 5 5600x ten bir tık iyi.
Hazır sistemlerde parça çıkarmıyorlar daha önce sordum. Özelleştirmede olmayan parçayı bile içine koyduramıyorsun.Ekran kartsız satarlar mı tabi kaça bırakçakları da önemli
Pc Hocası söyledi aslında iyi ve köklü bir firmaymış. Kaliteli yani yansanayi sanma.Sistem güzel de bu goodram sevdasi ne itopyanin anlamadim
Kötü olmuş. İndirimi kaçırmamak için Ekran kartı aldık.Hazır sistemlerde parça çıkarmıyorlar daha önce sordum. Özelleştirmede olmayan parçayı bile içine koyduramıyorsun.
Piyasa böyle gitmeye devam ederse sistem fiyatına ekran kartını satarsın merak etmeKötü olmuş. İndirimi kaçırmamak için Ekran kartı aldık.