Hangi kampanyaBu kampanya sizce daha ne kadar sürebilir?
Arkadaşlar bilgisi olan var mı fatura hanımın üstüne ama iban falan kendimin bundan yana sıkıntı olur mu acaba hala onay maili gelmedi gönderdim ama ?Arkadaşlar bu geri ödemeler ne zaman onaylanıyor faturayı eşimin üstüne yapmışlar ben evde o olacağı için teslim alacak kişi onu yazmıştım sağolsun Turkcell faturayıda ona yazmış iban kendiminkini verdim ama onay maili gelmedi bu rog strix impact 2 wireless için ne kadar süre sonra onaylanır acaba ?
Aynı olması lazım diye not etmişlerdi hocam yanlışım yoksa.Arkadaşlar bilgisi olan var mı fatura hanımın üstüne ama iban falan kendimin bundan yana sıkıntı olur mu acaba hala onay maili gelmedi gönderdim ama ?
Hadi ya ben sadece teslimatı eşimin ismini verdim sağolsun turkcell faturayı da onun üstüne yapmış ne kadar dikkatsizlik vay beAynı olması lazım diye not etmişlerdi hocam yanlışım yoksa.
Turkcell kaça sattı hocam dikkat edin satıcının da Turkcell olması lazım zaten büyük ihtimalle mail atın düzeltilir büyük ihtimalle eşinizin ibanını verin.Hadi ya ben sadece teslimatı eşimin ismini verdim sağolsun turkcell faturayı da onun üstüne yapmış ne kadar dikkatsizlik vay be
Eşimin ibanı yok işte olsa aklımda onu vermek vardı turkcell 830a satmıştı cash back ile 740a geliyordu impact 2 wireless mail atarak düzelecek bir durum değil gibi duruyorTurkcell kaça sattı hocam dikkat edin satıcının da Turkcell olması lazım zaten büyük ihtimalle mail atın düzeltilir büyük ihtimalle eşinizin ibanını verin.
Sorun etmezler umarım küçük bir mail çekin durumu izah edin.Eşimin ibanı yok işte olsa aklımda onu vermek vardı turkcell 830a satmıştı cash back ile 740a geliyordu impact 2 wireless mail atarak düzelecek bir durum değil gibi duruyor
Peki nereye nasıl bir mail atarız büyük ihtimal ingilizce yazmamız lazım oda yok varsa yardımcı olabilir misinizSorun etmezler umarım küçük bir mail çekin durumu izah edin.
Peki nereye nasıl bir mail atarız büyük ihtimal ingilizce yazmamız lazım oda yok varsa yardımcı olabilir misiniz
Bu arada iade etme kararı aldım yan tuşların bir tanesi çalışmıyorSorun etmezler umarım küçük bir mail çekin durumu izah edin.
O da olabilir hocam sorun varsa iade edin fakat talepten sonra iade ettiğiniz için mail atın iptal ettim diye.Bu arada iade etme kararı aldım yan tuşların bir tanesi çalışmıyor