CS ve PUBG de cpu kullanan oyun ayarları ultraya alman lazım ekran kartı kullanımı %100 olması için rekabetçi oyunlarda ultrada oynanmaz CS ,PUBG ve VALORANT oynayan arkadaşlara 5800x3d ve 7800x3d işlemci öneririm fps tavana vurmak istiyorsanız
Hocam işlemci değiştirme gibi bir fırsatım yok işlemcinden memnunumdaCS ve PUBG de cpu kullanan oyun ayarları ultraya alman lazım ekran kartı kullanımı %100 olması için rekabetçi oyunlarda ultrada oynanmaz CS ,PUBG ve VALORANT oynayan arkadaşlara 5800x3d ve 7800x3d işlemci öneririm fps tavana vurmak istiyorsanız
https://playvalorant.com/
Hocam 3060 varken hangi ayarlar yapılıysa aynısını yaptım 3070 te de evet fps oyuncusuyum fakat izlediğim videolarda da pubg ve cs de de fpsler artıyordudarboğaz olsa eski aldığın fps'lerin altına düşmezdin. kurcaladığın ayarları sıfırlamalısın
hocam tam sopalıksın, o ayarları 512 mb 1gb ekran kartı olanlar yapıyor, sen 3070'de yaparsan bile bile darboğaz yaptırırsın tabiiHocam 3060 varken hangi ayarlar yapılıysa aynısını yaptım 3070 te de evet fps oyuncusuyum fakat izlediğim videolarda da PUBG ve cs de de fpsler artıyordu
Bilemiyorum hocam büyük heveslerle almıştım 3070 i fakat hayal kırıklığına uğrattı gibi rdr gibi oyunlarda mı asıl farkı anlarım 3060 ile 3070 in farkını ekran kartı isteyen oyunlardaOyun oynarken işlemci kullanımın %50 ekran kartın %100 ise sorun yok ama sen çok düşük ayarlara alıp işlemci %100 ekran kartı %70 yapmışsın. Fps kaybı olur böyle ama 400 den 350 , 50 kayıp olur.
Hocam sopalıkta olmayalımda unlost fps arttırmayı yapmamam mı lazım yani nasıl olmalı ayarlarım siz söyleyin onları yapayım barihocam tam sopalıksın, o ayarları 512 mb 1gb ekran kartı olanlar yapıyor, sen 3070'de yaparsan bile bile darboğaz yaptırırsın tabii
O ayarları boş ver ...Hocam 3060 varken hangi ayarlar yapılıysa aynısını yaptım 3070 te de evet fps oyuncusuyum fakat izlediğim videolarda da PUBG ve cs de de fpsler artıyordu
Hocam cs ve pubg oyuncusuyum valo oynamıyorumO ayarları boş ver ...
Ayarları yükseğe çek oyna.
Valorantta en düşüğe alıp fark göremezsin en yükseğe alıp ekran kartı farkını görürsün.
En düşükte fark görmek istiyorsan işlemcini yükseltmen lazımdı.
Aynı şey, valorant linki gördüm diye yazdım.Hocam cs ve PUBG oyuncusuyum valo oynamıyorum
Dediğin iki oyun için yine normal çünkü o tarz oyunlarda ekran kartından çok işlemci gücüne göre performans alırsın. Ağır grafikli oyunlarda biraz fark görmen lazım.Hoca 3060 dan 3070 e geçtim ti dan değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl bakıcam hocam ve ya oyundayken mi bakıcam boştayken mi , darbığaz olmaz demişlerdi ama
Hocam 3060 12gb dan 3070 8gb geçtim iade etmeme gerek varmı ileriye dönükte düşünüyorum pişman olurmuyum 11500 e aldım 3070 i indirimdeydiDediğin iki oyun için yine normal çünkü o tarz oyunlarda ekran kartından çok işlemci gücüne göre performans alırsın. Ağır grafikli oyunlarda biraz fark görmen lazım.