Neler Yeni

İ5 13400f için stok soğutucu yeterli olur mu

Mr_V

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem diziyorum bütçemi biraz zorlayarak ancak dizebildim i5 13400f işlemcide stok soğutucu kullanacağım ilerde kule tipi veya sıvı soğutma alabilirim sizce bir sıkıntı yaratır mı

SE-214 XT
Veya
AG 400
Almanı öneriririm 800tl altına eğer bütçe daha fazla ise daha iyi soğutucular önerilebilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Mr_V
  • Beğen
Şuan bir tık zorlayabilirim limiti 120mm sıvı soğutma yeterli olur mu i5 13400f e kule tipinden daha fazla performans verir mi

Maks 1.5k ayırabilirim soğutucu için ama yinede ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur

Bu iyi olacaktır bütçe varsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AG620 de alabilirsiniz güzel soğutucudur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

• Beğen
Arkadaşlar o zaman şöyle söyleyeyim size bütçe 1.5k oda maks bütçe bu bütçeye dandik marka sıvı soğutma mı önerirsiniz yoksa sağlam marka kule tipi mi

Arkadaşlar o zaman şöyle söyleyeyim size bütçe 1.5k oda maks bütçe bu bütçeye dandik marka sıvı soğutma mı önerirsiniz yoksa sağlam marka kule tipi mi
Hocam ben AG400 kullanıyorum Ryzen 7 5700x e şuanlık tutuyor
ID COOLİNG fiyat performans güzel soğutucuları vardır 1499tl olan sıvı soğutması hakkında pek bilgim yok ama AG620 iyidir

• Beğen
Dün bazı ekonomik düzenlemeler yaptım bütçem bir tık arttı alabiliyorum sıvı soğutucu 240mm yeterli benim için önerir misiniz

Geri