yetmez dıye dusunuyorum hava sogutma sart gıbıi5 13400F STOK SOĞUTUCU YETERLİMİ KULLANAN VARSA MEMNUNMU TRAKYA BÖLGESİNDE YAŞIYORUM SICAKLIKLAR İSTANBUL İLE HEMEN HEMEN AYNI STOK FAN YETERLİ OLURMU
https://www.gelbura.com/id-cooling-se-214-xt-argb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu-pd-TET25103886420 kasa desteklıyorsa bu yeterli gibiYetmez sıvı soğutma alman lazım
GENELLİKLE ASSETTO CORSA CS:GO VALO GTA VB OYUNLAR OYNAYACAĞIMÇok sıkıntı yaşatmaz ama bazı oyunlarda 95 derecelere kadar çıkabiliyor ne için kulancağına bağlı
gta hafıf sıkıntı kenar yumusatma ve gelişmiş grafıklerı acmazsanız cok sıkıntı olmazGENELLİKLE ASSETTO CORSA CS:GO VALO GTA VB OYUNLAR OYNAYACAĞIM
ALDIK TAN SONRA BÜTÇEM OLURSA HAVA SOĞUTMA VEYA SIVI SOĞUTMA ALACAĞIM BOŞUNA ISINIP YIPRANMASINgta hafıf sıkıntı kenar yumusatma ve gelişmiş grafıklerı acmazsanız cok sıkıntı olmaz
1k bıle olsa attıgım hava sogutma yeterli olurALDIK TAN SONRA BÜTÇEM OLURSA HAVA SOĞUTMA VEYA SIVI SOĞUTMA ALACAĞIM BOŞUNA ISINIP YIPRANMASIN
hazır sistem alıyorum parçaları yükseltim sistem fiyatı 28.227 tlBütçeniz ne kadar?
1k bıle olsa attıgım hava sogutma yeterli olur
ısınır knk zorlarsan bence bak bu kadar para bayılmıssın yukarıda attıgım 900 tl lık sogutucu al ısını garantıye al bencehazır sistem alıyorum parçaları yükseltim sistem fiyatı 28.227 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüledostum kasa bu kasada hava alacağı için çok fazla ısınırmı ?
dostum peki i5 12400f stok soğutucu ile ısınırmı ?ısınır knk zorlarsan bence bak bu kadar para bayılmıssın yukarıda attıgım 900 TL lık sogutucu al ısını garantıye al bence