Neler Yeni

i5 13600kf için anakart

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
bu fiyat bantlarında işlemcim için ddr4 anakart bakıyorum bu üç model arasında kaldım. sizce hangisi olmalı ? aynı fiyatlarda önerilerde olur sebebiyle belirtirseniz iyi olur.

{ExperElite}

80+ Bronze
bu fiyat bantlarında işlemcim için ddr4 anakart bakıyorum bu üç model arasında kaldım. sizce hangisi olmalı ? aynı fiyatlarda önerilerde olur sebebiyle belirtirseniz iyi olur.
Hocam ankarttan pek anlamiyorum ama abdullah abi videolarinda genellikle tomahawk kullaniyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ankarttan pek anlamiyorum ama abdullah abi videolarinda genellikle tomahawk kullaniyordu
2. Anakart kasaniz siyah ise sırıtabilir

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
wifi özelliği şart değil. kasam phanteks 500a. 360mm lik artic liqiuid freezer 2 ile kullanıcam işlemciyi. OC yapmayı dusunmuyorum. samsung 980pro 1tb mevcut. tek eksiğim anakart.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan

bu tarz anakartlar da yeterli olur. Zevkinize ve bütçenize göre.

ankebutrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ümit Qua
Steam
Quandros
Discord
quandros / Ümit#1111
Ddr4 ve oc yapmayacaksan bu kadar parayı yazık etme bunlara illa 790 alacaksan msi pro serisinden al ben kullanıyorum memnunum 5000e düşmüştü incehesapta yada yeni nesil istersen yine b760 serisine bak sonuçta oc yapmayacaksın işini fazlasıyla görecektir.

milenix

80+ Gold
bunlara hiç gerek yok asus prime ya da msi pro z790 alın eğer oc yapmayacaksanız z790na gerek yok b760 yeter

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bu tarz anakartlar da yeterli olur. Zevkinize ve bütçenize göre.
z690 lar bıos guncellemesi istiyor. 13 nesil işlemciler ile.
Ddr4 ve oc yapmayacaksan bu kadar parayı yazık etme bunlara illa 790 alacaksan msi pro serisinden al ben kullanıyorum memnunum 5000e düşmüştü incehesapta yada yeni nesil istersen yine b760 serisine bak sonuçta oc yapmayacaksın işini fazlasıyla görecektir.
yani oc lik bir durum yok. adobe premiere ve autocad için kullanıcam onun dısında lol cs go oynarım. oyun fiyatına gorede rdr2 vb. gibi oyunları denerım dıye dusundum ekran kartı 3070 3070ti ya da 3080 olucak hangisini bulabilirsem ikinci elde temiz.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
.
Z790 Tomahawk top seviyedir.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
Aldığınız yerden güncelleme için talep de bulunabilirsiniz. OC yapmayacaksanız B760 ya da b660 bakın. 2 tane örnek atayım,

ankebutrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ümit Qua
Steam
Quandros
Discord
quandros / Ümit#1111

yani oc lik bir durum yok. adobe premiere ve autocad için kullanıcam onun dısında lol cs go oynarım. oyun fiyatına gorede rdr2 vb. gibi oyunları denerım dıye dusundum ekran kartı 3070 3070ti ya da 3080 olucak hangisini bulabilirsem ikinci elde temiz.
Yani dediğiniz gibi oc yapmam ben derseniz z serisinden almanın mantığı yok b serisinden alman daha iyi olacaktır. Ayrıca o işlemciye undervolt uygulaman gerekiyor bilgin olsun fazla ısınır yoksa

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
Yani dediğiniz gibi oc yapmam ben derseniz z serisinden almanın mantığı yok b serisinden alman daha iyi olacaktır. Ayrıca o işlemciye undervolt uygulaman gerekiyor bilgin olsun fazla ısınır yoksa
360mm lik artic liqiuid freezer 2 aldım. anakart ve ekran kartım eksik vatanda indirim görmüşken bi anakart çekeyim diyorumda kafam karıştı iyice. b serisinde tam performanslı olmadığı falan yazılmıs dıger forumlarda sorun yasayanlar olmus minimum giriş seviyede olsa z serisi önerilmiş hep. o yuzden z serisi bakıyorum ama zirilyon tane model var para var karar yok suanlık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:
Top Bottom