Neler Yeni

i5 14400 4070s sistem 25kya aldım

serwintes

80+ Gold
sistem elime ulaştı kurulumunu yaptım bi sorun yok
oha baya şanslısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

25k ya almamışsındır.İtopyadan bahsediyoruz ek olarak daha pahalıya satıyorlar.Faturaya bakınca 55 k civarı olduğunu görürsün

aldığın büyük ihtimalle bu sistemdir https://www.itopya.com/hellian-birt...c-edition-12gb16gb-ddr41tb_h25540#kategori_10
adam ödedigini bilmeyecek mi hocam

meliiih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Melih Bozkurt
oha baya şanslısın
teşekkürler 😅

25k ya almamışsındır.İtopyadan bahsediyoruz ek olarak daha pahalıya satıyorlar.Faturaya bakınca 55 k civarı olduğunu görürsün

aldığın büyük ihtimalle bu sistemdir https://www.itopya.com/hellian-birt...c-edition-12gb16gb-ddr41tb_h25540#kategori_10
hocam ben bu sistem üzerinde özelliştirme yaparak aldım 4070s proart kartını ekleyince fiyat 25e düşüyodu bende aldım. sitenin hatası sanırım benden sonra hemen düzeltildi zaten

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,728
İsim
Emir
teşekkürler 😅

hocam ben bu sistem üzerinde özelliştirme yaparak aldım 4070s proart kartını ekleyince fiyat 25e düşüyodu bende aldım. sitenin hatası sanırım benden sonra hemen düzeltildi zaten
Faturanı görebilir miyim?Kişisel bilgilerini karalarsın

meliiih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Melih Bozkurt

Ekler

• Screenshot_20240408-184004_Chrome.jpg
    Screenshot_20240408-184004_Chrome.jpg
    576 KB · Hit: 1,565

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Oyle bir sey olsa hata deyip gondermiyorlar hocam zannetmiyorum yani 25 e aldiginizi 👍🏻 ama aldiysaniz bedavadan daha bedava
Yanlış fiyatlandırma olunca tüm forum+ DonanımHaber+ telegram grupları aynı hatadan yararlandığı için göndermiyorlar. Bu konuda bi tek kişi yararlanmış.

Sistem hayırlı olsun güle güle kullan.

meliiih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Melih Bozkurt
itopya bunu nasıl yolladı acaba.Gece saatleri olduğu için faturayı kimse denetlememiş sanırım.Başka firma falan olsa anlarım da itopya iade politikasında bile çok sertken bu konuda yani...Gidin şükür namazı kılın hocam
hocam bende çok şaşırdım kesin iptal olur diye düşünüyordum.

İptal etmemişler ilginç, eğer gerçekse konu ilk kez itopyanın mağdur olduğu bir konu okudum nasıl farkettin ki böyle bir bug olduğunu
hocam kardeşim çok istiyordu bi pc almayı onun için bakıyordum sahur vaktinde. sonra hellian isimli sisteme baktım 4070 fln iyiydi bizim bütçe 25k ama pahalı yani bizim için. neyse özelleştirmeler kısmında bu ekran kartını seçince -26k yazdığını farkettim. nasıl oluyor falan derken ödeme ekranına kadar geldik siparişi verdik hemen. sonraki gün o kartı kaldırmışlardı zaten öyle oldu

Yanlış fiyatlandırma olunca tüm forum+ DonanımHaber+ telegram grupları aynı hatadan yararlandığı için göndermiyorlar. Bu konuda bi tek kişi yararlanmış.

Sistem hayırlı olsun güle güle kullan.
çok teşekkürler

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Ömer Aslan
Oha inanılmaz bir fiyat bu hayırlı olsun. Ve helal olsun benim hakkımı yedi itopya. Sende benim yerime onun hakkını yemiş oldun. Afiyet olsun 😂

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Rick Baba
Umarım peşin almışsındır, Yoksa itopya karta yansıtır bi şekilde o parayı ister. Sistemi görmüştüm çünkü. 43-45K falandı

Top Bottom