otrayt3214
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Hazır sistem aldım bu soğutucu kasaya dahildi yeter mi oynayacağım oyunlar RDR 2 Forza Horizon 5 CS:GO 2 Valorant League of Legends bu soğutucu yeter mi?
Eğer siparişi vermediyseniz değiştirin bence hocam frisby ürün kullanılmazHazır sistem aldım bu soğutucu kasaya dahildi yeter mi oynayacağım oyunlar RDR 2 Forza Horizon 5 CS:GO 2 Valorant League of Legends bu soğutucu yeter mi?
kaç derece civarında olur acaba ?Eğer siparişi vermediyseniz değiştirin bence hocam frisby ürün kullanılmaz
Yani bir civar veremem ama bence sıkıntı yaşarsınız eğer bütçeniz yetiyorsa değiştirebilirsiniz ama en kötü ihtimalle bir kaç ay sonrada değiştirebilirsiniz kış mevsiminde kurtarabilir belkikaç derece civarında olur acaba ?
Aldığınız sistem incehesaptaysa +600TL ye segotep 4 bakır borulu ayrıca 120mm fana sahip fanı almak çok mantıklı bir hareket olur. Frisby fan hem 2 borulu hemde 90mm fana sahip yani hem borusu standart bir kule tipinin yarısı kadar hemde fanı %25 daha küçük rahatça 80 dereceleri göreceğinizi düşünüyorum.Hazır sistem aldım bu soğutucu kasaya dahildi yeter mi oynayacağım oyunlar RDR 2 Forza Horizon 5 CS:GO 2 Valorant League of Legends bu soğutucu yeter mi?
intel çok ısınmaz, eğer onu da bozduysa azına tükürim intelinAldığınız sistem incehesaptaysa +600TL ye segotep 4 bakır borulu ayrıca 120mm fana sahip fanı almak çok mantıklı bir hareket olur. Frisby fan hem 2 borulu hemde 90mm fana sahip yani hem borusu standart bir kule tipinin yarısı kadar hemde fanı %25 daha küçük rahatça 80 dereceleri göreceğinizi düşünüyorum.