Arkadaşlar herkese merhaba.
Bu sistemi satın alacağım fakat sizlerin olumlu veya olumsuz yorumlarını merak ediyorum. Bu sistem iyi midir sizce? Aldığımda başımı ağrıtır mı? buna benzer sistem önerisi de alabilirim sizden. Sistemi sadece oyun için ve uzun ömürlü kullanabilmem için alıyorum. Sistem gereksinimleri yüksek olan oyunları yüksek grafikte rahat oynamak için böyle bir sistem tercih ettim, sizce tercihim doğru mu?
Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
GG-14400F / INTEL i5-14400F / ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB WHITE / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Bu sistemde ssd'yi upgrade ettim yani yukarıdaki sistemden tek farkı bu, Xpg Spectrix S40G 512GB RGB PCIe Gen3 x4 Okuma 3500MB – Yazma 2400MB M.2 SSDBu sistemi satın alacağım fakat sizlerin olumlu veya olumsuz yorumlarını merak ediyorum. Bu sistem iyi midir sizce? Aldığımda başımı ağrıtır mı? buna benzer sistem önerisi de alabilirim sizden. Sistemi sadece oyun için ve uzun ömürlü kullanabilmem için alıyorum. Sistem gereksinimleri yüksek olan oyunları yüksek grafikte rahat oynamak için böyle bir sistem tercih ettim, sizce tercihim doğru mu?
Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.