Ne kadarlık bi fark var sistem kullanım değerlerinizde bir anormallik var mı ?i5 14400f rtx 5060 32 DDR 5 ram fps fortnite valorant oyunlarında baya düşük benden daha kötü özelliklerdeki pclerde bile daha fazla fps alıyorlar yardımcı olabilicek varmı
KANKA cok saçma bişey var valorantta en yüksek ayarlarda ve endüşük ayarlarda fps aynı hattta düşük ayarlarda daha az fps alıyorum ortalama 300 ama fortnitta 180 lere bile düşüyor performans mod 1080 pNe kadarlık bi fark var sistem kullanım değerlerinizde bir anormallik var mı ?
Kullanım değerlerinizde bir anormallik var mı ?KANKA cok saçma bişey var valorantta en yüksek ayarlarda ve endüşük ayarlarda fps aynı hattta düşük ayarlarda daha az fps alıyorum ortalama 300 ama fortnitta 180 lere bile düşüyor performans mod 1080 p
hayır işlemci 55 60 max dereceleri bi anormallik yok format falanda attım birsürü şey denedim biosu kurcaladım yok aynıKullanım değerlerinizde bir anormallik var mı ?
fortnite, valo da kac fps aliyorsun?i5 14400f rtx 5060 32 DDR 5 ram fps fortnite valorant oyunlarında baya düşük benden daha kötü özelliklerdeki pclerde bile daha fazla fps alıyorlar yardımcı olabilicek varmı
Hep söylüyorum valorantta düşük fps alıyorsanız Resize bar kapatın genelde işe yarıyor.hayır işlemci 55 60 max dereceleri bi anormallik yok format falanda attım birsürü şey denedim biosu kurcaladım yok aynı