I5 14400F Stok Fan vs Thermalright Phantom Spirit 120 SE

Reaksiyon skoru
11
2024 yılı Kasım ayında Vatan'dan imzamdaki sistemi almıştım. Intelin stok fanı ile geldi. Fan çok hızlı dönüyordu. Phantom Spirit almaya karar verdim. İyzico ve parolapara ile 540 TL'ye gelmiş oldu.

Stok fan ile sıcaklığı çok yüksekti.45 dereceleri geçiyordu boştayken. Fanı takmak için söktüğümde macunun tüm işlemciyi kaplamadığını fark ettim. Belki bu yüzden belki de stok soğutucu cidden yeterli değildi.

Stok Fan ile Değerler :
Ekran görüntüsü 2025-05-03 002136.webp

Phantom Spirit ile Değerler :
CoreTemp-Scr2.webp

Kısacası benim durumumda 20 derecelik bir fark oldu. Daha takalı bir kaç saat oldu ama tavsiye ederim.

2024 yılı Kasım ayında Vatan'dan imzamdaki sistemi almıştım. Intelin stok fanı ile geldi. Fan çok hızlı dönüyordu. Phantom Spirit almaya karar verdim. İyzico ve parolapara ile 540 TL'ye gelmiş oldu.

Stok fan ile sıcaklığı çok yüksekti.45 dereceleri geçiyordu boştayken. Fanı takmak için söktüğümde macunun tüm işlemciyi kaplamadığını fark ettim. Belki bu yüzden belki de stok soğutucu cidden yeterli değildi.

Stok Fan ile Değerler :
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Kısacası benim durumumda 20 derecelik bir fark oldu. Daha takalı bir kaç saat oldu ama tavsiye ederim.
+ bu boşta yükte bu fark 30 derecelere kadar çıkar.

Stok Fan ile Değerler :
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Gayet iyi düşmüş.

Q9650 vs i3 2100 olmuş bu. Elbet fark olacak

bende 14400f stok kullanıyordum spirit aldım bir ay önce ve max 95 derece gören işlemcim max 68 derece gördü boştayken bile 20 derece kadar fark etti ama en önemlisi fan sesi çok azaldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,564
Üyeler
174,895
Son üye
scevola
Geri