FaceyYourFears
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Şu saaten sonra asla 8gb ekran kartı almam kaç yıllık 3050de bile 8gb ram var
Son cikan oyunları fulleyemiyorum mesela vram hatası veriyor. En son indiana jones de yaşadımBende aynısı var hangi oyunlarda zorlanıyorsunuz?
Tabikide 2kyi bırak 1080pde bile yetmediği oyunlar var 20 binlik kartıda 1080p için almak sacmahocam 4k da zaten bu kart hedeflenmiyor 2k da 8 gb yetersiz mi gelir sizce
https://www.gamegaraj.com/urun/sergeant-7a-rtx5060ti/ 16gblısı 37kArkadaslar parçaların ortalama olarak fiyatlarını aldıgımda sistem +45k gibi bir paraya tekabül ediyor. Ben çok yüksek grafik isteyen oyunlar oynamıyorum aslında. Knight online oyuncusuyum.Kendi sistemim çok eski kaldı .Bu sistem alınmaz mı ? Ne diyorsunuz?
Şu iki sistem sence gercekten aynı mı hocam? Birinin anakartı 3klık, ram 16gb, kasa psu desen digerine yaklasmıyor bile . Su sistem 16 gb 5060ti olsa suana kadar coktan biterdi. Yine de 1080p ve 2k için alınır gibi.
Hocam madem öyle 4060 lı sistem al 10k cebine kalsın minimum, kasa psu kaliteli olur ram 32 olur yine 27k bandında 4060 lı sistem içinArkadaslar parçaların ortalama olarak fiyatlarını aldıgımda sistem +45k gibi bir paraya tekabül ediyor. Ben çok yüksek grafik isteyen oyunlar oynamıyorum aslında. Knight online oyuncusuyum.Kendi sistemim çok eski kaldı .Bu sistem alınmaz mı ? Ne diyorsunuz?