I5 14600k 5060ti 16gb darboğaz olurmu ?

Azimkar

80+
Reaksiyon skoru
20
1749564135892.webp
Şöyle bir sistem almayı düşünüyorum şimdilik bütcem 45k şimdilik 120 mm sıvı soğutucu taktım 500tl fark ile değer diye düşündüm bunda darboğaz olma durumu olurmu bide ram leri kingston ile değiştirdim nasıl yada daha mantıklı bir şey varsa söylerseniz sevinirim en önemli sorum ise darboğaz durumu ve 360 hz monitorüm var 360 fps alabilirim diye düşünüyorum.
Normalde sistem bu ama = https://www.incehesap.com/nova-prime-tavsiye-sistem-fiyati-77714/

Benim eklediklerim

i5 14600k
1200mm sıvı soğutucu

değermi sizce yoksa biraz dahamı bekliim bilemedim Genelde amd almayı düşünüyordum ama inteller son zamanlarda çok daha iyi gibi

darboğaz olmaz

ramleri eskisi gibi bıraktım kinston yapmadım ama

Alıntıyı görüntüleŞöyle bir sistem almayı düşünüyorum şimdilik bütcem 45k şimdilik 120 mm sıvı soğutucu taktım 500tl fark ile değer diye düşündüm bunda darboğaz olma durumu olurmu bide ram leri kingston ile değiştirdim nasıl yada daha mantıklı bir şey varsa söylerseniz sevinirim en önemli sorum ise darboğaz durumu ve 360 hz monitorüm var 360 fps alabilirim diye düşünüyorum.
Normalde sistem bu ama = https://www.incehesap.com/nova-prime-tavsiye-sistem-fiyati-77714/

Benim eklediklerim

i5 14600k
1200mm sıvı soğutucu

değermi sizce yoksa biraz dahamı bekliim bilemedim Genelde amd almayı düşünüyordum ama inteller son zamanlarda çok daha iyi gibi
Darboğaz yapmaz fakat intel son zamanlarda daha iyi felan değil daha kötüye gidiyor, 120MM sıvı soğutmaya para verme hava soğutma al, psunu değiştirebiliyorsan değiştir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleŞöyle bir sistem almayı düşünüyorum şimdilik bütcem 45k şimdilik 120 mm sıvı soğutucu taktım 500tl fark ile değer diye düşündüm bunda darboğaz olma durumu olurmu bide ram leri kingston ile değiştirdim nasıl yada daha mantıklı bir şey varsa söylerseniz sevinirim en önemli sorum ise darboğaz durumu ve 360 hz monitorüm var 360 fps alabilirim diye düşünüyorum.

Benim eklediklerim

i5 14600k
1200mm sıvı soğutucu

bu sistem biraz daha uygun ve attığınız sistemden daha iyi ekstra olarak bitfenix kule tipi soğutmasını alabilirsiniz ve ssd upgrade edebilirsiniz.

Benim eklediklerim

i5 14600k
1200mm sıvı soğutucu

veya ramleri 32gb yapabilirsiniz

Son düzenleme:
Darboğaz yapmaz fakat intel son zamanlarda daha iyi felan değil daha kötüye gidiyor, 120MM sıvı soğutmaya para verme hava soğutma al, psunu değiştirebiliyorsan değiştir

bu sistem biraz daha uygun ve attığınız sistemden daha iyi ekstra olarak bitfenix kule tipi soğutmasını alabilirsiniz ve ssd upgrade edebilirsiniz.

veya ramleri 32gb yapabilirsiniz
iyi hoş dedin de bu konuda valorant ortalama 500 fps almam gerekiyor ki 360 hz sıkıntı yaşamamak için en az 400 fps yani 7500f alır mı bilmiyorum ki

O sıvı sogutma yerine vantilatör koy üfler daha çok sogutur

iyi hoş dedin de bu konuda valorant ortalama 500 fps almam gerekiyor ki 360 hz sıkıntı yaşamamak için en az 400 fps yani 7500f alır mı bilmiyorum ki
valorant testini bulamadım ama sen cs2 den hesap et daha iyi olduğunu

Knk o zaman böyle aldım daha mantıklı diyorsanız
1749567913634.webp

sonradan Ram Ve sıvı doğutma almayı düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,201
Üyeler
183,798
Son üye
pctutkunu_
Geri