3080-3080 tiİ5-14600k için güzel bir ekran kartı önerebilir misiniz bütçem max max max 15k 2. El alabilirim ama ne alcam bşlmiyorum
En iyisi bu amd pek tavsiye etmemAmd önermez misiniz hocam yani bu bütçeye alabileceğim en iyisi bu mu merakımdan soruyorum sadece pek bilmiyorum
Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz? Dlss vs ihtiyacınız mı var yoksa saf kas gücü müAmd önermez misiniz hocam yani bu bütçeye alabileceğim en iyisi bu mu merakımdan soruyorum sadece pek bilmiyorum
Cs tarzı oyunlar oynuyorum sonrasında hikayeli oyunlara belki kayabilirim ama ana odağım cs tarzı oyunlarNe tarz oyunlar oynuyorsunuz? Dlss vs ihtiyacınız mı var yoksa saf kas gücü mü
Tamamdır hocam teşekkür ederim öneriniz içinEn iyisi bu amd pek tavsiye etmem
Cs2 de saf kas gücü olarak rx6900xt ye bakabilirsiniz hocam amd tarafındaCs tarzı oyunlar oynuyorum sonrasında hikayeli oyunlara belki kayabilirim ama ana odağım cs tarzı oyunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır hocam teşekkür ederim öneriniz için
750w bronz sertifikalı msi bir psu hocam öneriniz için trşekkür ederim bu aradaCs2 de saf kas gücü olarak rx6900xt ye bakabilirsiniz hocam amd tarafında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Psu nuz neydi bu arada
Rica ederim hocam arkadaşın belirttiği kartlarda iyidir ama genel olarak amd nvdia vs ikinci elde şans işi temizi ve uygunu düşürmek şansınız bol olsun750w bronz sertifikalı msi bir psu hocam öneriniz için trşekkür ederim bu arada
Bütce nekadar750w bronz sertifikalı msi bir psu hocam öneriniz için trşekkür ederim bu arada
bedavada verseler 2.elden amd 6000 serisi kart alınmaz artık amd ye güvenen yarı yolda kalır geçen neredeyse millet üstlerine gitmeseydi driver destegini keseceklerdiİ5-14600k için güzel bir ekran kartı önerebilir misiniz bütçem max max max 15k 2. El alabilirim ama ne alcam bşlmiyorum