I5 14600K NASIL İYİMİ?

Eski driver dene muhtemelen düzelir. Yeni driverlar iki taraftada sorunlar çıkarıyor. Yarışıcaz diye aceleden mi yapıyorlar anlamıyorum. AMD de 3 ileri 1 geri mehter takımı gibi gidiyor ama bir şekilde ilerliyor :D
Övmek gibi olmasın, ama görmek istediğim tüm fikirleri paylaşmışsın dostum. Dürüstlüğün için Azerbaycandan çok çok teşekkürlerimi sunarım.

Şu Amd de vardır bir FPS hilesi diye uzun zamandır düşünüyordum. Önüme bir-iki defa çıktı şu gecikme konusu biraz araştırdım.
Ama sonra fps farkı devasa olan videolar çıktı önüme aman olmaz öyle gecikme şeyleri dedim. İçimde bir köşede Bak sorun yaşarsın demedi deme diyordum kendime.

Meğerse hissedilecek kadar varmış.

Arkadaşlar normalde işlemcide amdciyim ama böyle bir işlemci keşfettim gayet iyi geldi bana 24mb önbellek 14çekirdek baya başarılı geldi bana bir sıkıntısı varmıdır bu işlemcinin alınır mı ?
9800x3D al arkana yaslan rahatına bak hocam :D

He bide bunun server olayı var. Genelde TR oyuncuları bizim oyunda Frankfurta bağlanıyor. Bizden daha yakın olanlara karşı 1vs1 kazanma şansın daha da azalıyor. Pingten dolayı onlar daha avantajlı oluyor. Oyun içi sistem gecikmem 4-6ms ama öyle değil gibi. 240fps alıyorum o oyunda 2k da. Cidden garip bir sorun.
Intel'in en sevdiğim yönünden biri de RAM MHZ ayırt etmemesiydi. 13600KF vardı bende 6800MHZ çift kanalda sorunsuz açıyordu. Ama voltaj dengesizliği olayları, işlemcilerin zaman içinde bozulma olayları yerle bir etti Intel'i. Yeni sürüm ultralarda fps bakımından kötü. AMD'den uzunca bir süre devam ederim.

Ryzen 5 3600 işlemciden, Intel 14600KF işlemciye geçtim. Fps 2 kat artmadı ama oyunlarda akıcılık 2 kat arttı. Bu da youtube test videolarını izleyerek fark edemeyeceğiniz bir şey. Artık AMD almam.
FX 6300 ile 2014 yılında Battlefield 4 oynarken de 30 fps e düşüyordu.
Ryzen 5 3600 işlemciyle de Battlefield 6 oynayamadım. Fps 40 a düşüyordu.

Bütçesi eğer varsa arkadaşımızın 9800x3D alması onun için daha iyi olur hocam
Hocam bütçe olsa tamam da %10 değil 20 değil 200 daha pahalı bir şey önermişsiniz bence 9800x3d çok mantıklı bir işlemci değil hem. 2k için ise cs vs. İçin olsa bile 7800X3D çok daha fp oluyor :)

Bütçesi eğer varsa arkadaşımızın 9800x3D alması onun için daha iyi olur hocam
maalesef hocam bütçe o kadar yok be
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ryzen 5 3600 işlemciden, Intel 14600KF işlemciye geçtim. Fps 2 kat artmadı ama oyunlarda akıcılık 2 kat arttı. Bu da youtube test videolarını izleyerek fark edemeyeceğiniz bir şey. Artık AMD almam.
FX 6300 ile 2014 yılında Battlefield 4 oynarken de 30 fps e düşüyordu.
Ryzen 5 3600 işlemciyle de Battlefield 6 oynayamadım. Fps 40 a düşüyordu.
benim içinde akıcılık önemli zaten ama ryzen 5 3600 i5 14600kdan çok daha geride fps artışı olması lazım

• Beğen
Reaksiyonlar: Bime

benim içinde akıcılık önemli zaten ama ryzen 5 3600 i5 14600kdan çok daha geride fps artışı olması lazım
Bütçe yoksa hocam 7800X3D'de iyidir F/P

14600K al gayet F/p işlemci ama o işlemciye sakın H610 anakart alma düzgün bir anakartla kullan, yazan olmadıysa ben yazayım.

Geri