ayın 20 sinde yeni bir pc aldım gamegarajdan 4070 ve i5 14600KF olan ancak oyunlara girdiğimde girdiğimde 100 dereceyi görüyor işlemci ve sıvı soğutma 10 de 100 çalışırken bille 90 80 100 arası değerler alıyor ancak pc kapanmıyor rahat birşekilde çalışıyor daha sonrasında gamegaraj destek hattını aradım ve şu cevabı aldım işlemciniz güçlü ve oyun oynarken bu derecelerde çalışması normal bir sorun yok dediler sıvı soğutucumu sordu dc240 mm dedim artık yeni nesil işlemcilerde bu değerler normal dedi boşta kaçta çalışıyor dedi 38 derece arası çalışıyor bu değeri söyledim ve bir sorun yok daha ağır oyunlar oynarkende böyle olucak herhangi bir sorun yok 101 dereceye çıkarsa sıkıntı olur onun dışında sorun olmaz oyunları ve işlemleri rahat akıcı ve kasmadan yapabiliyorsanız sorun yok dedi.
ayrıca internette benim işlemcimin bir test videosu yok bir tek video var o da bir işlemci karşılaştırma videosu ordada 100 derece olabilir deniyor
Benim sorum bu işlemci 100 derecede çalışırmı ve herhangi bir sorun olurmu ?
ayrıca internette benim işlemcimin bir test videosu yok bir tek video var o da bir işlemci karşılaştırma videosu ordada 100 derece olabilir deniyor
Benim sorum bu işlemci 100 derecede çalışırmı ve herhangi bir sorun olurmu ?