hocam ChatGPT'ye sordum i5 2320 ve rx 550 60 ila 100 fps arası performans verir diyor düşük ayarlarda zaten 720p çözünürlükte ve düşük ayarlarda oynayacağım öyle 300-500 FPS'e ihtiyacım yokkiBu sisteme harcayacağın 10 liraya bile bence yazık. Yeni sistem arayışına girmelisin.
Ayrıca, valoranta r7 240 bile yeter. İşlemcini yüksek tutman lazım sadece.
İndirirmi bilmiyorum ama indirsen bile çok düşük FPS alacağın için oynayamazsın. Yeni sisteme geçme zamanın gelmiş.İndirilemez mi?
E hani oynamıştın 100 - 150 FPS almıştın ?Hocam işlemciyi değiştirmek istemiyorum çünkü anakart en fazla 3. nesil Intel işlemcileri alıyor. O yüzden valorantta yüksek FPS almak adına RX 550 eklemeyi düşünüyorum. Bu sistem valorantta darboğaz yapar mı?
Hadi diyelim ki verdi, bu oyunu oynamak değil ki ? Oyunu açmak. Rakiplerin 200 - 300 - 1000 FPS + Düşük Ping ile sen onları görmeden sana onetap atacak.hocam ChatGPT'ye sordum i5 2320 ve rx 550 60 ila 100 fps arası performans verir diyor düşük ayarlarda zaten 720p çözünürlükte ve düşük ayarlarda oynayacağım öyle 300-500 FPS'e ihtiyacım yokki
60-70 fps oynanır gibiHocam işlemciyi değiştirmek istemiyorum çünkü anakart en fazla 3. nesil Intel işlemcileri alıyor. O yüzden valorantta yüksek FPS almak adına RX 550 eklemeyi düşünüyorum. Bu sistem valorantta darboğaz yapar mı?
Belli ki eski bir sisteme sahip evet ama sanırım bütçesi yeterli olmadığı için yeni bir işlemci almak istemiyor. Üzerine fazla gitmeyelim 60-100 FPS alabilir doğruya doğru ama ekran yırtılması ve oyuna drop girme vs. sorunlarla karşılaşabilir bence.Hadi diyelim ki verdi, bu oyunu oynamak değil ki ? Oyunu açmak. Rakiplerin 200 - 300 - 1000 FPS + Düşük Ping ile sen onları görmeden sana onetap atacak.
Sisteminin yaşını şöyle tahmin et ;
İşlemcin 2011 yılında çıkmış.
RX550 2017'de çıkmış.
Anakartında 2011 yılında çıkan bir işlemciyi desteklediğine göre onunla yaşıt. Teknolojisi iyi olmadığı için haliyle RAM'lerde DDR3'tür muhtemelen. DDR3 Teknolojisi de 2007'den kalma.
Aşağı yukarı 13 - 15 senelik bir bilgisayara hala 100 - 200 yatırım yapmak "bana göre" saçmalık. O Parayı ya kenara koy biriktir ya da güzel bi yemek söyle aç bi film o bilgisayardan izle.