Neler Yeni

Yardım I5 3330 & RX 6650 XT GTA 6 çıktığında açabilecek mi?

Reaksiyon skoru
88
Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ekstra olarak, kendi tahminlerime dayanacak olursam PS5 üzerinden portlandığında açma ihtimali var. Amma velakin PS6 üzerinden portlandığında GTA 6 Enhanced Edition veyahut GTA 6 Nextgen Edition gibi. Bu düşündürücü olur. RAM: 16 GB DDR3 Çift Kanal.

Çok rahat açar +5 fps alırsın optimizasyon düzgün gelirse

İnanır mısınız bilmem hocam. Üstelik, Everest EPS-6600 PSU kullanıyorum. 600w'lık. Kullandığım maks. çözünürlükte 1360x768.
Büyük ihtimal aşırı darboğazlı kullanıyorsun ekran kartından tam verin alamıyorsun haberin yok. Soruna gelecek olursa custom ayarlarda çok rahat 60+ fps oynatır bence

Hocam, GTA 5 Enhanced Edition'ı da çalıştırabiliyor. Ayarları dibine kadar çektim.
gta5 ne hocam 2013 de çıkmış oyun motoruna ne kadar yamalasanda o 2013 den kalma gta 6 2027 de pc ye çıkacak zaten 2 yıla kalmaz o donanım tarih oluyor üstüne mesh rendering ve rt işelen kartlar oyunda sorunsuz çalıştırabilicek elinizde bulunan kartın rt performansı yetersiz

bu şey gibi
i3 530 ile RTX 5090
hocam GTA 5 açmaz o işlemci

Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ekstra olarak, kendi tahminlerime dayanacak olursam PS5 üzerinden portlandığında açma ihtimali var. Amma velakin PS6 üzerinden portlandığında GTA 6 Enhanced Edition veyahut GTA 6 Nextgen Edition gibi. Bu düşündürücü olur. RAM: 16 GB DDR3 Çift Kanal.
İşlemciyle kartın alaka seviyesini kesen var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,886
Üyeler
173,279
Son üye
m1ka7654
Geri