970 bulamazsın 2. eldede coilwhine var coilwhine sorun değil ama çok ses çıkartır bulaşma ona 1050 ti da olur ama warzone pubg fortniteda % 80 90 a kadar zorluyo işlemci ama besliyo ben 1050 öneririm sebebi işlemci daha az zorlanır ve atıyorum bi cs yada bi ağır oyun oynarken işlemci çok zorlanmazsa alt tab atıp farklı şelerde kullanırsın bu kullanım zevkini arttırır binevi 1050ti kullanırsan %90 kullanılır oyun açıkken arka planda bişey yapmak mümükün değil açıp bi spotify dan bişey bile dinleyemezsin discrod sorun çıkarır
970 bulamazsın 2. eldede coilwhine var coilwhine sorun değil ama çok ses çıkartır bulaşma ona 1050 ti da olur ama warzone PUBG fortniteda % 80 90 a kadar zorluyo işlemci ama besliyo ben 1050 öneririm sebebi işlemci daha az zorlanır ve atıyorum bi cs yada bi ağır oyun oynarken işlemci çok zorlanmazsa alt tab atıp farklı şelerde kullanırsın bu kullanım zevkini arttırır binevi 1050ti kullanırsan %90 kullanılır oyun açıkken arka planda bişey yapmak mümükün değil açıp bi spotify dan bişey bile dinleyemezsin discrod sorun çıkarır
Mesaj otomatik birleştirildi:
tam olarak bütçen ne dir başka bişiler bulabilriz belki
Hocam dediğim gibi bütçe hiç sıkıntı değil. Ama işlemci ve soket değişmediğim sürece. Normalde elimde 2300 lira vardı. PSU almıştım(Zalman ZM500-LXII) şu an elimde 2050 falan var.
970 bulamazsın 2. eldede coilwhine var coilwhine sorun değil ama çok ses çıkartır bulaşma ona 1050 ti da olur ama warzone PUBG fortniteda % 80 90 a kadar zorluyo işlemci ama besliyo ben 1050 öneririm sebebi işlemci daha az zorlanır ve atıyorum bi cs yada bi ağır oyun oynarken işlemci çok zorlanmazsa alt tab atıp farklı şelerde kullanırsın bu kullanım zevkini arttırır binevi 1050ti kullanırsan %90 kullanılır oyun açıkken arka planda bişey yapmak mümükün değil açıp bi spotify dan bişey bile dinleyemezsin discrod sorun çıkarır
Mesaj otomatik birleştirildi:
tam olarak bütçen ne dir başka bişiler bulabilriz belki
Hocam dediğim gibi bütçe hiç sıkıntı değil. Ama işlemci ve soket değişmediğim sürece. Normalde elimde 2300 lira vardı. PSU almıştım(Zalman ZM500-LXII) şu an elimde 2050 falan var.
ikinci elden güzel bişey ler ayarlaya bilirsiniz belki elinizdeki işlemciyi satıp daha iyi işlemci alırsnızı diğer paraylada rx 570 2. el den bulursanız çok çok daha iyi bi seçim olabilri