Armi3067
80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forumlarda da bir cok kisi 1050ti-1060 veya rx570-580 onermis hep yabanci pc forumlarinda
Kafamda rx 570-580 var 580de net darboğaz yapar da yeni nesil gpulardan haberim yok bı RX 6400i biliyorum bilgisi olan onları da yazabilir misoyle bir video buldum 1-2 oyunda darbogaz yapiyor bence sweetspot rx 580 veya gtx 1060 olabilir fakat bunlar eski dersen yeni nesillerde bunlarin gucune denk bir kartta alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forumlarda da bir cok kisi 1050ti-1060 veya rx570-580 onermis hep yabanci pc forumlarinda
Tam sinirda kalir bence yapacaigini sanmiyorum AF modeli sonucta ama oynayacaginiz oyuna gore de bu degisir tabi RX6400'den uzak durun BENCE hocamKafamda rx 570-580 var 580de net darboğaz yapar da yeni nesil gpulardan haberim yok bı RX 6400i biliyorum bilgisi olan onları da yazabilir mi
Tam sinirda kalir bence yapacaigini sanmiyorum AF modeli sonucta ama oynayacaginiz oyuna gore de bu degisir tabi RX6400'den uzak durun BENCE hocam
Butce sikintiniz yoksa apu islemci alin sonradan yanina ekran karti alirsiniz.1080pde işlemcinin besleyebileceği ekran kartı önerir misiniz arkadaşlar anakartım çarpan kilitli o.c yapamıyorum bütçe problemi yok sistemin diğer özellikleri imzada (monitör değişecek)
Hocam ikinci el marka alin bu nedir boyle aman diyim ilk gun vizlamaya baslar bu kartFiyat bence güzel ama tercih sonuçlarını bekledikten sonra başlıcaz dizmeyeBigGameX Radeon Rx580 8gb Gddr5 256bit 2xdp Hdmı Atx Dual Fan Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BigGameX Radeon Rx580 8gb Gddr5 256bit 2xdp Hdmı Atx Dual Fan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
elimdeki işlemciyle bu anakarta takılacak en iyi apu islemci arasında aham saham fark yok bence yaButce sikintiniz yoksa apu islemci alin sonradan yanina ekran karti alirsiniz.
Hocam ikinci el çok riskli ya mining çıkması falan hiç bulaşamamHocam ikinci el marka alin bu nedir boyle aman diyim ilk gun vizlamaya baslar bu kart
5600g kullanın hocam bence farkı göreceksiniz.elimdeki işlemciyle bu anakarta takılacak en iyi apu islemci arasında aham saham fark yok bence ya
Sonradan upgrade düşünmüyorum 2 sene kullanicam bence en mantıklısı rx570-580 hangisini bulursak alalım takalım 1650 falan da olur daha ram masrafım var zaten ram konusunda da çok büyük problemdeyim rami 16 yapmak istiyorum ramin aynısı 1500 lira5600g kullanın hocam bence farkı göreceksiniz.