Neler Yeni

i5 3470 yükseltme önerisi

efetoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
EmirEfe
Arkadaşlar sistemimi aşağıya bırakıyorum. Ondan önce bütçem 800-1000TL arası ne gibi bir yükseltme yapabilirim önerilerinize açığım. Fakat oyunlarda genel olarak anlık droplar yiyorum anlık hem işlemci hem ekran kartı kullanımı düşüyor. Bunu göz önünde bulundurarak öneri yaparsanız çok iyi olur.

Sistemim:
İşlemci: i5 3470.
Anakart: ASUS P8H61m LX3 Plus r2.0
RAM: Kingston 8+4 GB 1600MHz.
Ekran kartı: Phoenix RX 550 2 GB.
Sistemde 1 SSD 2 adet HDD var
Son olarak PSU'da 500wattlık bir PSU.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
rami 16gb yapabilirsin belki ileride zorlarsan i7 3770 geçebilirsin ikinci el mevcut pazarlıkla uyguna bulmaya çalış bu bütçede çok büyük iyileştirme yapamabilirsin ssd veya hdd boyutunu bilmiyorum ama azsa depolama yükseltebilirsin tercihim ssd olur

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Sistemi elden çıkartıp DDR4 sistem toplamak mantıklı olabilir.

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Arkadaşlar sistemimi aşağıya bırakıyorum. Ondan önce bütçem 800-1000TL arası ne gibi bir yükseltme yapabilirim önerilerinize açığım. Fakat oyunlarda genel olarak anlık droplar yiyorum anlık hem işlemci hem ekran kartı kullanımı düşüyor. Bunu göz önünde bulundurarak öneri yaparsanız çok iyi olur.

Sistemim:
İşlemci: i5 3470.
Anakart: ASUS P8H61m LX3 Plus r2.0
RAM: Kingston 8+4 GB 1600MHz.
Ekran kartı: Phoenix RX 550 2 GB.
Sistemde 1 SSD 2 adet HDD var
Son olarak PSU'da 500wattlık bir PSU.
İzoly mi bu

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Banada izoly gibi geldi sistemin bileşenlerinden izoly almayın aldırtmayın
İzoly n12x olması lazım hocam böyle sistemleri alıyorlar sonra adam akıllı bilgi sahibi olduklarında ya satmaya yada upgrade etmeye çalışıyorlar ama o eski ölü soket anakarta eski ddr3 ramlere ve 2012 de çıkmış işlemcisine hiçbir upgrade yapılmaz komple sistemin değişmesi gerekir

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Efe Akboğa
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Teknoloji
İzoly n12x olması lazım hocam böyle sistemleri alıyorlar sonra adam akıllı bilgi sahibi olduklarında ya satmaya yada upgrade etmeye çalışıyorlar ama o eski ölü soket anakarta eski ddr3 ramlere ve 2012 de çıkmış işlemcisine hiçbir upgrade yapılmaz komple sistemin değişmesi gerekir
Aynen hocam izoly nin bileşenleri kötü ve eski cidden alan varsa ne bileyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Sistemi elden çıkar bence ddr4 topla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apu da alabilirsin istersen

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
hocam önce ekran kartını sat sonra biraz daha para biriktirip ana kart değiş apu işlemciye geç
ama ben sana en iyisini söyleyeyim tek tek upgrade çok uğraştırır sıkıntı çıkarır komple satabiliyosan sistemi sat apu al sıfır

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam bendede aynı sistem var . En iyi işlemci i7-3770k olur oda 1000 tl ve üstünde. Ekran kartı değiştibilirsiniz. En iyi Ram var bende imzamda yazdığı gibi 16 gb Kingston hyprex beast 2400 mhz ddr3 ram ama 1600 mhz üstü çalışmıyor. Tavsiyem ekran kartını değişmeniz olacaktır. EN kötü i5-3570k ya geçiş yapabilirsiniz overclock yaparım derseniz.

efetoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
EmirEfe
rami 16gb yapabilirsin belki ileride zorlarsan i7 3770 geçebilirsin ikinci el mevcut pazarlıkla uyguna bulmaya çalış bu bütçede çok büyük iyileştirme yapamabilirsin ssd veya hdd boyutunu bilmiyorum ama azsa depolama yükseltebilirsin tercihim ssd olur

Sistemi elden çıkartıp DDR4 sistem toplamak mantıklı olabilir.

Banada izoly gibi geldi sistemin bileşenlerinden izoly almayın aldırtmayın

Aynen hocam izoly nin bileşenleri kötü ve eski cidden alan varsa ne bileyim

Sistemi elden çıkar bence ddr4 topla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apu da alabilirsin istersen

hocam önce ekran kartını sat sonra biraz daha para biriktirip ana kart değiş apu işlemciye geç
ama ben sana en iyisini söyleyeyim tek tek upgrade çok uğraştırır sıkıntı çıkarır komple satabiliyosan sistemi sat apu al sıfır

Hocam bendede aynı sistem var . En iyi işlemci i7-3770k olur oda 1000 TL ve üstünde. Ekran kartı değiştibilirsiniz. En iyi Ram var bende imzamda yazdığı gibi 16 gb Kingston hyprex beast 2400 mhz ddr3 ram ama 1600 mhz üstü çalışmıyor. Tavsiyem ekran kartını değişmeniz olacaktır. EN kötü i5-3570k ya geçiş yapabilirsiniz overclock yaparım derseniz.
öncelikle sistem izoly değil arkadaşlar eski kasamdı böyle yapabildim en fazla satarsam kaça satabilirim onu bilmiyorum veya i5 3570k-i7 3770k geçebilirim önerileriniz nelerdir yani ailem satmama biraz karşı ondan dolayı satma taraftarı değilim

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Uygun fiyata işlemci bulursan al geç hocam. + 4 gb ram in oynadığın oyuna göre faydası olur. Normal kullanımda farkı olmaz.

efetoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
EmirEfe
Uygun fiyata işlemci bulursan al geç hocam. + 4 gb ram in oynadığın oyuna göre faydası olur. Normal kullanımda farkı olmaz.
hocam şuanda fivem valorant falan oynuyorum fivemde yolda drop yiyorum işlemci alsam acaba bu drop geçer mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,819
Üyeler
164,916
Son üye
[XRipper]
Top Bottom