Neler Yeni

Çözüldü✓ I5 3570k işlemci GTX 1650 GP"a darboğaz yaparmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
nazif mahmud özdemır
GTX 1650 GP param yetmedigi için 2.el bir ekran kartı alacagım ve darboğaz yaparmı die merak ettim açıkcası sizce eder mi? sonucta eski bir işlemci ve intel artık bunu stoklarına katmıyor bende 1050ti vardı vram bozuldu nedeni ne olabilir birde

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
GTX 1650 GP param yetmedigi için 2.el bir ekran kartı alacagım ve darboğaz yaparmı die merak ettim açıkcası sizce eder mi? sonucta eski bir işlemci ve intel artık bunu stoklarına katmıyor bende 1050ti vardı vram bozuldu nedeni ne olabilir birde
evet baya darbogaz yapar %30-40 arasi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
nazif mahmud özdemır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
hayır ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakartım 4. nesil destekliyor ne önerirsin

böyle kullanırsam sıkıntı cıkarırmı cıkarırsada ne gibi sıkıntı cıkartır ?
yani pek bi sorun olmazda gtx1650-den 1050ti performansi alirsin max yinede idare edersin ama o ekran karti icin en az bi 5-ci nesil falan lazim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
nazif mahmud özdemır
yani pek bi sorun olmazda gtx1650-den 1050ti performansi alirsin max yinede idare edersin ama o ekran karti icin en az bi 5-ci nesil falan lazim
genellikle valorant tarzı oyunlar oynıyacagım işlemciye bindirdigi için valorantta darboğaz yapacak diye umuyorum

1060 iyi bir secim olurmu peki

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
genellikle valorant tarzı oyunlar oynıyacagım işlemciye bindirdigi için valorantta darboğaz yapacak diye umuyorum
o zaman daha dusuk fps alirsiniz islemci baya eski. tabi yine oynarsiniz

1060 1650-den daha guclu eger ileride islemci degistirmeyi dusunuyorsaniz evet gelecege iyi bir yatirim olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
nazif mahmud özdemır

1060 1650-den daha guclu eger ileride islemci degistirmeyi dusunuyorsaniz evet gelecege iyi bir yatirim olur

ama sahibindende aynı fiyatlar neden böyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
nazif mahmud özdemır

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...1060-xtreme-edition-6g-9gbps-1210177684/detay böyle bişi buldum nasıl 6 yıllık kullandım dıyor ama baya omrunu yemıs olmalı ve mining yapılmıs sanki

.
yani 1060 sonucta ne beklersin ki hele iyi adam durust yani kullanilmis diyor bi yaz sor bakalim. Bisey dicem miningli gpu ile oyun oynanmis gpu arasindaki fark cok abartiliyor yani mining yapan adam daha iyi bakar gpu ya sogutma falan tabi daha fazla da yorar

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
nazif mahmud özdemır
pek bilmiyorum ama benim eski laptopda 1060 vardi bozuldu ama pc de tas gibi calisir tabi 6gb olani 3gb alinmaz
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...dia-gtx-1650-4gb-ekran-karti-1210547474/detay bunu almayı dusunuyordum iş yaparmı iyiyie benzıyor satıcıyla konustum olumlu ve oyun testine acıgız dedi

yani 1060 sonucta ne beklersin ki hele iyi adam durust yani kullanilmis diyor bi yaz sor bakalim. Bisey dicem miningli gpu ile oyun oynanmis gpu arasindaki fark cok abartiliyor yani mining yapan adam daha iyi bakar gpu ya sogutma falan tabi daha fazla da yorar
yordugu için cok göturmez diye umuyorum

Top Bottom