ThorJ
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 10
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,785
- İsim
- alperen
- İlgilendiği Kategoriler
- Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
1.500 liraya A10 APU sistem almak daha mantıklı olacaktır.https://www.hepsiburada.com/turbox-...dos-masaustu-ofis-bilgisayari-p-HBV000001YJM7
Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum amacım YouTube da 1080p izlemek eski (2000-2010) oyunları oynamak ve Nintendo DS,3DS,GameCube,Wİİ,PS1,PS2,PSP, ve Sega Dreamcast gibi konsolların emulatörlerini kurmak işimi görür mü?
Turbox kötü gibi yorumlar alıyorum ama şu an elimde Celeron 1.1 ghz İntel Hd graphics bi laptop var her türlü beni idare edicektir bu yeni bilgisayar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
DDR4 sistem de yapılabilir aslında.İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comAnakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comRAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comHarddisk (Dahili) ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Harddisk (Dahili) ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comYaklaşık 1500-1600tl oluyor pazarlıkla.Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci
Anakart
RAM
SSD
Kasa + PSU
Tamamı sıfır bir sistem, 1797 lira tuttu. Kasa ve PSU ikinci el alınırsa fiyat 1513 lira oluyor.
Son düzenleme: