İ5 9400f anakart önerisi

kağanĞ

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
1500
İ5 9400 f işlemcim var anakart lazım 1500 2000 arası uyumlu anakartları söylermisiniz

İ5 9400 f işlemcim var anakart lazım 1500 2000 arası uyumlu anakartları söylermisiniz
H310/B360/B365 çipsetlerine bakman lazım. Ucuzlarından birkaç tane atayım.

H310/B360/B365 çipsetlerine bakman lazım. Ucuzlarından birkaç tane atayım.
Aga çok sağol ama bilgisayar hakkında pek bir
bilgim yok chipset dediğin ne oluyor onu anlayamadım

Aga çok sağol ama bilgisayar hakkında pek bir
bilgim yok chipset dediğin ne oluyor onu anlayamadım
Anakartın çipseti. Attığım modeller adlarından da anlayabileceğin gibi H310 çipsetler. Dediğim üç çipsete de bakabilirsin model adlarının başında yazar hangisi olduğu.

Anakartın çipseti. Attığım modeller adlarından da anlayabileceğin gibi H310 çipsetler. Dediğim üç çipsete de bakabilirsin model adlarının başında yazar hangisi olduğu.
Rx5500 xt 4gb ekran kartı var bu söylediklerinden hangisini alırsam performansını düşürmez

Fark etmez. M2 SSD takacaksan H310 alma sadece onlarda M2 desteği yok.
Çok teşekkürler son olarak bir şey soracağım bu bios olayı var galiba güncel felan olması lazım mış o konu hakkında bir bilgin varmı uğraşmak istemiyorum şimdi aldığım zaman

Çok teşekkürler son olarak bir şey soracağım bu bios olayı var galiba güncel felan olması lazım mış o konu hakkında bir bilgin varmı uğraşmak istemiyorum şimdi aldığım zaman
Şuan alacağın anakartların BIOS ları %99 ihtimalle fabrikasyon olarak günceldir zaten. O konuda bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.

B365 çipsetin BIOSu güncel olur ona garanti verebilirim. Diğer iki çipset için de %99 ihtimalle günceldir 😀

Şuan alacağın anakartların BIOS ları %99 ihtimalle fabrikasyon olarak günceldir zaten. O konuda bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.

B365 çipsetin BIOSu güncel olur ona garanti verebilirim. Diğer iki çipset için de %99 ihtimalle günceldir 😀
Bu b365 i buldum internetten ama 2000 liraya

Bu uygunmu işlemciye

Bu b365 i buldum internetten ama 2000 liraya

Bu uygunmu işlemciye
Uygun ama M2 SSD takmayacaksan bunu alsan yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,971
Üyeler
198,670
Son üye
reznov_48

Geri