i5 9400F can sıkar mı ?

Dostlar iade etme gibi bir şansım yok maalesef elimdeki sistem 2-3 sene gidermi yani onu sormak için sordum.

O sistemi hatırlıyorum aslında zamanında alınabilir sayılırdı illaki vatandan alacaklar için ve 9400F'in tek eksisi HT sayılır onun haricinde işlemci çok kötü değil ama sırf HT yüzünden şuan AC gibi oyunlarda çakılabiliyor ama onun harici oyunlarda yine performasnı iyi 1660 superi rahat besler ama ilerde işlemci + anakartı da satıp güncel işlemci + anakart hatta DDR5 çıkarsa ona geçersin.

O sistemi hatırlıyorum aslında zamanında alınabilir sayılırdı illaki vatandan alacaklar için ve 9400F'in tek eksisi HT sayılır onun haricinde işlemci çok kötü değil ama sırf HT yüzünden şuan AC gibi oyunlarda çakılabiliyor ama onun harici oyunlarda yine performasnı iyi 1660 superi rahat besler ama ilerde işlemci + anakartı da satıp güncel işlemci + anakart hatta DDR5 çıkarsa ona geçersin.
ht nedir?

Öyle yapacağım zaten şuanlık idare etsin diye böyle bir sistem hazırladım.

Çok teşekkür ederim.Değerli fikirleriniz için.
sisteminize baktım gayet iyi
parçalar kaliteli hayırlı olsun
bu fiyattanmı aldınız

sisteminize baktım gayet iyi
parçalar kaliteli hayırlı olsun
bu fiyattanmı aldınız
Evet bu fiyattan aldım.Gelmesini bekliyorum 3 gündür yarın gelicek sanırım.

Geri