i5-9400F Isınma sorunu

Leonidax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,628
merhaba bende i5 9400f var çok aşırı şekilde sıcaklık görüyorum nedense 80i bulan sıcaklıklar i5 9400fde oc olmaz ama sizce yapmış olabilirmiyim :D bilmeden yapıldıysa nasıl anlarım ? çünkü yüzde 40 kullanımda 70ten aşşa düşmüyor

merhaba bende i5 9400f var çok aşırı şekilde sıcaklık görüyorum nedense 80i bulan sıcaklıklar i5 9400fde oc olmaz ama sizce yapmış olabilirmiyim :D bilmeden yapıldıysa nasıl anlarım ? çünkü yüzde 40 kullanımda 70ten aşşa düşmüyor
Aynı sistemi kullanıyoruz dostum. Benim işlemci 65-70 derecelerde takılıyor. 70'in üzerine çıksa bile ısısı çabuk düşüyor. Bir de i5-9400f'e OC yapılamıyor. Yani yapmış olamazsın.

O işlemciye O.C Yapılamaz.

bilmeden yapman pek olası değil. biostan işlemci değerlerine bak stokla aynıysa sorun yoktur

Aynı sistemi kullanıyoruz dostum. Benim işlemci 65-70 derecelerde takılıyor. 70'in üzerine çıksa bile ısısı çabuk düşüyor. Bir de i5-9400f'e OC yapılamıyor. Yani yapmış olamazsın.
aga benimki 40 kullanımda 70ten aşşa düşmüyor normalde hiç böyle değildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stok soğutucuysa normal, havalar anormal ısındı.
sence corsair carbide spec delta kullanıyorum fanhızını yükseltmem gerekirmi ?

aga benimki 40 kullanımda 70ten aşşa düşmüyor normalde hiç böyle değildi
70 derece normal kanki. 80 derece bile normal denebilir. Havaların ısınmasından kaynaklı. Kasanın üstüne 2 tane fan tak istersen. Baya etkisi olur.

70 derece normal kanki. 80 derece bile normal denebilir. Havaların ısınmasından kaynaklı. Kasanın üstüne 2 tane fan tak istersen. Baya etkisi olur.
kanka fan takamamda sence kasanın fan hızını arttırayımmı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hem kanka corsair carbide spec deltada üste 2fan çok mümkün olmuyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,854
Üyeler
189,743
Son üye
TalhaK.
Geri