arkadaşlar merhabalar sadece oyun maçlı iki işlemci arasında kaldım 5600x vs i7 10700k sizce hangisini almalıyım olurda satış yapacak olsam hangisi çabuk satılır ikinci el durumu nedir ? ekran kartı rtx 3070 düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim..
10700KF nin Farkı Nedir Tam olarak10700KF varken 10700K almak mantıklı değil gibi.
Dahili grafik birimi yok sadece. Yani ekran kartı olmadan çalışmayan versiyonu10700KF nin Farkı Nedir Tam olarak
Dostum önceden AMD sevmezdim önyargılıydım, biraz da Intel fanboyluğu vardı. Ancak 5. nesil Ryzen işlemciler gerçekten çok kuvvetli. Ya bekleyip Mart-Nisan aylarında İntel 11. Nesil işlemci alın hem de o sırada RTX 3000 serisi ekran kartları da stoğa girecektir yada şuan 5600x 3060 Ti veya 3070 yapın.arkadaşlar merhabalar sadece oyun maçlı iki işlemci arasında kaldım 5600x vs i7 10700k sizce hangisini almalıyım olurda satış yapacak olsam hangisi çabuk satılır ikinci el durumu nedir ? ekran kartı rtx 3070 düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim..
arkadaşlar merhabalar sadece oyun maçlı iki işlemci arasında kaldım 5600x vs i7 10700k sizce hangisini almalıyım olurda satış yapacak olsam hangisi çabuk satılır ikinci el durumu nedir ? ekran kartı rtx 3070 düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim.sa
sadece oyun düşünüyorsan 5600x al. fiyat olarakta 10700den uygun. ayrıca fiyat farkı ile başka donanım alırsın yada yükseltirsin. ikinci elde de rahatlıkla satabilirsin.arkadaşlar merhabalar sadece oyun maçlı iki işlemci arasında kaldım 5600x vs i7 10700k sizce hangisini almalıyım olurda satış yapacak olsam hangisi çabuk satılır ikinci el durumu nedir ? ekran kartı rtx 3070 düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim..
10700KF alabiliyorsan onu al, daha iyi.arkadaşlar merhabalar sadece oyun maçlı iki işlemci arasında kaldım 5600x vs i7 10700k sizce hangisini almalıyım olurda satış yapacak olsam hangisi çabuk satılır ikinci el durumu nedir ? ekran kartı rtx 3070 düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim..
Ama şu konu da var tabii. Intel, iPhone gibi. 2.el satımlarında daha cok bütçe bırakacaktır sana. Eğer ilerde satarım üstüne para koyar yeni nesil alırım vs. düşüncen varsa, Intel alıp, işlemcini yormayıp, temiz bakıp, ürününün arkasında olup satarsın vakti geldiğinde.Dostum önceden AMD sevmezdim önyargılıydım, biraz da Intel fanboyluğu vardı. Ancak 5. nesil Ryzen işlemciler gerçekten çok kuvvetli. Ya bekleyip Mart-Nisan aylarında İntel 11. Nesil işlemci alın hem de o sırada RTX 3000 serisi ekran kartları da stoğa girecektir yada şuan 5600x 3060 Ti veya 3070 yapın.
amd işlemcileri daha uygun gibi ama anakrtta sanki intel anakartlar daha uygun gibi ikiside aynı fiyat gibisadece oyun düşünüyorsan 5600x al. fiyat olarakta 10700den uygun. ayrıca fiyat farkı ile başka donanım alırsın yada yükseltirsin. ikinci elde de rahatlıkla satabilirsin.
aynen tam olarak düşüncem bu aslında ileride satıp üst versiyona geçmekAma şu konu da var tabii. Intel, iPhone gibi. 2.el satımlarında daha cok bütçe bırakacaktır sana. Eğer ilerde satarım üstüne para koyar yeni nesil alırım vs. düşüncen varsa, Intel alıp, işlemcini yormayıp, temiz bakıp, ürününün arkasında olup satarsın vakti geldiğinde.
O halde 10700K alıp eğer bütçeniz de varsa güzel seri bir Anakartla beraber kombininizi yapın, dilerseniz de yardımcı olalım. İlerde Anakart+CPU olarak direk satarsınız güzel fiyata.amd işlemcileri daha uygun gibi ama anakrtta sanki intel anakartlar daha uygun gibi ikiside aynı fiyat gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen tam olarak düşüncem bu aslında ileride satıp üst versiyona geçmek
arkadaşlar merhabalar sadece oyun maçlı iki işlemci arasında kaldım 5600x vs i7 10700k sizce hangisini almalıyım olurda satış yapacak olsam hangisi çabuk satılır ikinci el durumu nedir ? ekran kartı rtx 3070 düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim..