Acer nitro 5 modelini alacağım. İ7lisi daha hızlıdır ama ısınmasından korkuyorum. Ryzenli ise 1650, ti değil. Hangisini almak daha mantıklı olur. Gün içinde 7 8 saat kullanırım serin olması önemli o mantıkla siz ne alırdınız benim yerimde olsanız?
link atar mısınAcer nitro 5 modelini alacağım. İ7lisi daha hızlıdır ama ısınmasından korkuyorum. Ryzenli ise 1650, ti değil. Hangisini almak daha mantıklı olur. Gün içinde 7 8 saat kullanırım serin olması önemli o mantıkla siz ne alırdınız benim yerimde olsanız?
Max bütçeniz ne kadar? Daha iyileri bulunur gibime geldiax bütçe 9500
link atar mısın
Daha sonradan 8gb daha eklemek zor olabilir peder için almışken tam almak lazım ve biraz da pahalı. Laptop ısınıyor mu acer gibi baya serin bişey almam lazım?Bunu öneririm, şu anda bu paraya daha güçlü bir laptop yok.
MSI Bravo 15 A4DDR-243XTR Notebook
MSI Bravo 15 A4DDR-243XTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam pahalı demişsiniz ama 10.000tl'lik laptop atmışsınızDaha sonradan 8gb daha eklemek zor olabilir peder için almışken tam almak lazım ve biraz da pahalı. Laptop ısınıyor mu acer gibi baya serin bişey almam lazım?
Soğutma performansı iyi burada daha ucuz.Daha sonradan 8gb daha eklemek zor olabilir peder için almışken tam almak lazım ve biraz da pahalı. Laptop ısınıyor mu acer gibi baya serin bişey almam lazım?
Zor olmaz, laptop elinize ulaştığı gibi servise gönderirsiniz onlar RAM'i yükseltip size geri gönderirler kısa bir süre içinde.Daha sonradan 8gb daha eklemek zor olabilir peder için almışken tam almak lazım ve biraz da pahalı. Laptop ısınıyor mu acer gibi baya serin bişey almam lazım?
Biliyorum o stok meselesinden dolayı. Normalde 8700 8800 baremine düşüyor ama msi ilk defa 9300e düştü ve 2 3 hafta sonra alıcagim zamanda gene stok meselesinden ötürü artabilir. Artmazsa msi daha mı mantıklı olur? Ekran kartına baktım oyunlarda 5 10fps anca fark ediyorHocam pahalı demişsiniz ama 10.000tl'lik laptop atmışsınız
Yok peder için yani. O kadar vermişken bi de ram takviyesi zor olur benim için :dZor olmaz, laptop elinize ulaştığı gibi servise gönderirsiniz onlar RAM'i yükseltip size geri gönderirler kısa bir süre içinde.
Oyunda işlemci 90 dereceleri zorluyor ancak bu kadar güçlü bir laptop için 90 derece normal sayılabilir, ekran kartı da 70 derecelerde gayet iyi.
ilk attığınız notebook u ben de alacağım eğer fps oyunları oynuyorsan onu alMesaj otomatik birleştirildi:
Fps dışında ağır oyunlar da oynadığım oluyor ama genelde gün içinde 10 saat açık kalıyor o yüzden soğutması başarılı bişey almam gerek i7yi de ne kadar soğutabilir acer bilmemilk attığınız notebook u ben de alacağım eğer fps oyunları oynuyorsan onu al
r5 4600h multicore da i7 10. nesil denginde denilebilir i7 almaya gerek yokFps dışında ağır oyunlar da oynadığım oluyor ama genelde gün içinde 10 saat açık kalıyor o yüzden soğutması başarılı bişey almam gerek i7yi de ne kadar soğutabilir acer bilmem