kaça aldın ,merhaba arkadaşlar bu gün işlemci elime ulaştı kutu içeriğinden fan çıkmıyormuş gelince öğrendim bu yüzden kule tipi soğutucu önerisi almak istiyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
bütçe 1500e kadar çıkabilirim 5100e aldım işlemciyikaça aldın ,
pek soğuk tutamayabilir![]()
ID-Cooling SE-214-XT ARGB White İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB White İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB White İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.126,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bütçe
hocam anakartıda yeni aldıysanız iade edin13400f b660 alın daha iyi olurbütçe 1500e kadar çıkabilirim 5100e aldım işlemciyi
yok anakart daha önceden aldım 6 aydır falan parça parça topluyorum işte sadece işlemci kalmıştı onu aldım içinden soğutucu çıkmadı o yüzden soğutucuda alıp bitirmek istiyorum artık sıkıldımhocam anakartıda yeni aldıysanız iade edin13400f b660 alın daha iyi olur
sıvı soğutmaya güvenemiyorum en ufak bir sıvı temasında sistemin çöpe gitme ihtimalini düşününce hiç sıvıya bulaşasım gelmiyor teşekkürler yinede![]()
ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite
ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite 240MM Sıvı İşlemci Soğutucuwww.gelbura.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sıvı soğutma istersen bakabilirsin