Neler Yeni

🔥İndirim İ7-12700H Acer Nitro 5 RTX4060 🔥33.030 TL

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Emirhan Acar
alıcam gibi indirim ne kadar sürer acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
Yazılım ve oyun için kullanmayı düşünüyorum. Dışarıda sarj durumu ne kadar gider yazılım sırasında dışarıda fan sesi rahatsız eder mi acaba ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Ekran kartının 140W gücü oldukça iyi, ama fiyatı şişirip sonra indirmişler. 😅 PC, dönem dönem 33.000 TL'ye kadar düşmüş; indirim öncesi fiyatı yükselterek iyi bir indirim varmış gibi gösteriyorlar.

qeyerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Tunahan Öztürk
reis boştayken fan sesi geliyo mu
ben iki monitör bağlı kullanıyorum bunların biri 2k arada boştayken 30sn-1k arası fanlar çalışıyor sonra tekrar sessizleşiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazılım ve oyun için kullanmayı düşünüyorum. Dışarıda sarj durumu ne kadar gider yazılım sırasında dışarıda fan sesi rahatsız eder mi acaba ?
dışarda şarj durumu çok fazla gitmez bilgin olsun öyle aman aman bir pil performansı yok, fasn sesi ise yazılım yazdığında rahatsız etmez diye düşünüyorum

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Yakup Bolat
Ekran kartının 140W gücü oldukça iyi, ama fiyatı şişirip sonra indirmişler. 😅 PC, dönem dönem 33.000 TL'ye kadar düşmüş; indirim öncesi fiyatı yükselterek iyi bir indirim varmış gibi gösteriyorlar.

Attığın linkte dahil 1 Yil içindeki en düşük fiyat 32bin tl ona rağmen şuan ürünün fiyatı 33bin TL. 2025 ocak ayık yaklaşmakta enflasyon farkları tüm ürünlere işlemiş durumda iken şunu söylemene gülüyorum 😅
Ocak ayında bu ürünü 40-45 binlere aldığında bu mesajımı hatırlarsın.

Ayrıca vade farksız 6 taksitte işin cazibesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Attığın linkte dahil 1 Yil içindeki en düşük fiyat 32bin tl ona rağmen şuan ürünün fiyatı 33bin TL. 2025 ocak ayık yaklaşmakta enflasyon farkları tüm ürünlere işlemiş durumda iken şunu söylemene gülüyorum 😅
Ocak ayında bu ürünü 40-45 binlere aldığında bu mesajımı hatırlarsın.

Ayrıca vade farksız 6 taksitte işin cazibesi.
Demeye çalıştığım şey bu ürün 6 ayda 4 kere bu fiyat bandına düşmüş zaten. Ayrıca alınmaz demiyorum fark ettiysen. Ve eklemek isterim 3 aydir bir bilgisayar alacağım için fiyatları yakından takip ediyorum bu ay bütün bilgisayarların üzerine en a 2k gibi ekleme yaptılar

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Yakup Bolat
Demeye çalıştığım şey bu ürün 6 ayda 4 kere bu fiyat bandına düşmüş zaten. Ayrıca alınmaz demiyorum fark ettiysen. Ve eklemek isterim 3 aydir bir bilgisayar alacağım için fiyatları yakından takip ediyorum bu ay bütün bilgisayarların üzerine en a 2k gibi ekleme yaptılar
Tamam ekleme yapılmasının sebebi asgari ücret görüşmelerinin başlaması değil mi en kötüsüden mahalledeki bakkal bile her şeye %20 zam yapmış. Daha 2 hafta öncesine kadar aynı laptopu kuzenim 37bine aldı.

Tamam ekleme yapılmasının sebebi asgari ücret görüşmelerinin başlaması değil mi en kötüsüden mahalledeki bakkal bile her şeye %20 zam yapmış. Daha 2 hafta öncesine kadar aynı laptopu kuzenim 37bine aldı.
Varsa 33bine daha iyi laptop indirim yazısını silecegim.

qeyerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Tunahan Öztürk
15 ekim 2023de 32k ya aldım laptopu 1 yıl sonra 33k fiyat özelliklerine göre gayet iyi 140w 4060 var pcde

c63s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emin Çakır
Dostlar bu pc ye hangi Rami almak lazım bilginiz var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Yüşa Varlı

Varsa 33bine daha iyi laptop indirim yazısını silecegim.
Öncelikle biraz sakin olun. Ben üründe indirim yok demedim hatta 140w ekran kartının gayet iyi özelliği olduğunu söyledim. Fiyat artma bakımı asgari ile bağlantılı olduğunu düşünmüyorum her indirim öncesi olan şeyler artık bunlara alıştık
Benim demeye çalıştığım şey Kasım ayına yeni girdik daha fiyat performans sistemlerin çıkacağına inanıyorum. Kimsenin düşüncesine bir lafım yok ben böyle düşünüyorum." AMA VORSO 33 BİNO PC İNDİRİM YAZISINI SİLECEĞİM " hoş değil yani
Hayırlı akşamlar.
15 ekim 2023de 32k ya aldım laptopu 1 yıl sonra 33k fiyat özelliklerine göre gayet iyi 140w 4060 var pcde

Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Tarık Emir
Sipariş etmiştim sebepsiz yere iptal ettiler.Anında fiyatı geri yükseldi.Amazon gibi firmadan beklenmeyecek hareketler.

Top Bottom