aşırı üzücü durum bende alacaktım günün fırsatı olduğu için akşam karsr verecektim alamadım aşırı pişmanımSipariş etmiştim sebepsiz yere iptal ettiler.Anında fiyatı geri yükseldi.Amazon gibi firmadan beklenmeyecek hareketler.
Burda da bu var 3k daha pahalı ama ihtiyacınız varsa bakabilirsinizaşırı üzücü durum bende alacaktım günün fırsatı olduğu için akşam karsr verecektim alamadım aşırı pişmanım
Bunlar bizimkileri geçer yakındaTamam, Amazon da olmuş, işi öğrenmişler.
hocam diğeri amazon satıcıydı bir de resmi olmayan satıcılara güvenemiyorum ve bütçemi de aşıyor maalesef sık sık kontrol edicem umarım indirime girer tekrar kasım diye umudum varBurda da bu var 3k daha pahalı ama ihtiyacınız varsa bakabilirsiniz
Bozdan teknoloji güvenilir o konuda sıkıntın olmasın tek sıkıntısı diğerine göre pahalıhocam diğeri amazon satıcıydı bir de resmi olmayan satıcılara güvenemiyorum ve bütçemi de aşıyor maalesef sık sık kontrol edicem umarım indirime girer tekrar kasım diye umudum var
beklicem umarım düşer valla çok kararsızdım alıp almamakta aşırı pişmanım şu an günün fırsatı diyor diye gün boyu sürceğini düşünmüştümBozdan teknoloji güvenilir o konuda sıkıntın olmasın tek sıkıntısı diğerine göre pahalı
Ben sürmez diye düşündüm parayı verip alamadım.Çok üzülmeyinbeklicem umarım düşer valla çok kararsızdım alıp almamakta aşırı pişmanım şu an günün fırsatı diyor diye gün boyu sürceğini düşünmüştüm
valla umarım girer indirime tekrar sık sık kontrol ediyorumBen sürmez diye düşündüm parayı verip alamadım.Çok üzülmeyin
Girsede hevesimi kursağımda bıraktılar.valla umarım girer indirime tekrar sık sık kontrol ediyorum
bende halen indirimde gözüküyor alınır mı?Kampanyayı bitti olarak işaretlermisiniz
nasıl indirimde görünüyor alınır tabiibende halen indirimde gözüküyor alınır mı?
sepete mi eklemiştinbende halen indirimde gözüküyor alınır mı?