Yanlış bence ya da indirimdeyken sepetine eklemiş öyle kalmış olabilir bilemiyorumÖdeme adımında 33 bin diyor arkadaş yanlış mı o ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Prime üyelik var mi sende ?
Ben zaten yazdım ya ürüne tıklayınca 39 görünüyordu ve satın al deyince 35 küsur diyordu ama sepete attığım ürünü satın al deyince 33'e verdi ben de aldım.Yanlış bence ya da indirimdeyken sepetine eklemiş öyle kalmış olabilir bilemiyorum
cevap yazacak var mı hocalarımhocalarım 45k bütçem var bende de arkadaş gibi 33k gözüküyor bu pc biraz pil süresi az ama benim için alayım mı ne dersiniz
Bu donanımlarda çok uzun pil süresi olmaz zaten ama ben bu bilgisayarı daha önce kullandım, dışarıda toplantı vs olduğu zaman düşük pil moduna alıyordum, saatlerce çalışıyordu. Ama zaten pilde oyun imkansız olduğu için bence gayet ideal bir bilgisayar.diğer alacaklarımda 4060 olacak yüksek ihimal ama düzgün indirim yok bi artıs ıpil ve işlemci olur gibi benim için diğerlerinde , elektrik elektronik ühendisliği okuyorum programlarda sorun yaşatmayacak , oyunlarıda otynatacak bişey lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
cevap yazacak var mı hocalarım
alayım gitmeden
hayır önceden 33 binden sipariş oluşturanlarda öyle görünüyor bir arkadaş önceden sipariş oluşturup 33 binden zam geldiği zaman sipariş vermiş fakat iptal etmişler şu anda 35.720 oluyorKişiye göre değişiyor mu bu fiyat o zaman çok saçma