Neler Yeni

🔥İndirim İ7-12700H Acer Nitro 5 RTX4060 🔥33.030 TL

Emumbad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan Çelik
hocalarım 45k bütçem var bende de arkadaş gibi 33k gözüküyor bu pc biraz pil süresi az ama benim için alayım mı ne dersiniz

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Axl Rose
Yanlış bence ya da indirimdeyken sepetine eklemiş öyle kalmış olabilir bilemiyorum
Ben zaten yazdım ya ürüne tıklayınca 39 görünüyordu ve satın al deyince 35 küsur diyordu ama sepete attığım ürünü satın al deyince 33'e verdi ben de aldım.

Emumbad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan Çelik
diğer alacaklarımda 4060 olacak yüksek ihimal ama düzgün indirim yok bi artıs ıpil ve işlemci olur gibi benim için diğerlerinde , elektrik elektronik ühendisliği okuyorum programlarda sorun yaşatmayacak , oyunlarıda otynatacak bişey lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocalarım 45k bütçem var bende de arkadaş gibi 33k gözüküyor bu pc biraz pil süresi az ama benim için alayım mı ne dersiniz
cevap yazacak var mı hocalarım
alayım gitmeden

Son düzenleme:

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Axl Rose
diğer alacaklarımda 4060 olacak yüksek ihimal ama düzgün indirim yok bi artıs ıpil ve işlemci olur gibi benim için diğerlerinde , elektrik elektronik ühendisliği okuyorum programlarda sorun yaşatmayacak , oyunlarıda otynatacak bişey lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

cevap yazacak var mı hocalarım
alayım gitmeden
Bu donanımlarda çok uzun pil süresi olmaz zaten ama ben bu bilgisayarı daha önce kullandım, dışarıda toplantı vs olduğu zaman düşük pil moduna alıyordum, saatlerce çalışıyordu. Ama zaten pilde oyun imkansız olduğu için bence gayet ideal bir bilgisayar.

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Emirhan Acar
Kişiye göre değişiyor mu bu fiyat o zaman çok saçma
hayır önceden 33 binden sipariş oluşturanlarda öyle görünüyor bir arkadaş önceden sipariş oluşturup 33 binden zam geldiği zaman sipariş vermiş fakat iptal etmişler şu anda 35.720 oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,416
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom