Neler Yeni

Yardım I7-1355U ve i7-12700H işlemcileri arasında ne kadar ekran süresi farkı olur?

DarkSaber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
S. F
Beğendiğim iki tane laptop var işlemcileri dışında özellikleri arasında pek de fark yok tasarımları vs farklı. Prizde kullanma imkanım az olacak o yüzden şarjı uzun gitsin istiyorum acaba ikisi arasında dişe dokunur bi fark var mı eğer yoksa 12700H alıp geçeyim mi?

Babapiro_

80+
U az güç tüketimi demekti galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Araştırdığıma göre H daha çok güç tüketim performans verir. U ise daha az TDP ile uzun süre dayanabilir. Tabi bu daha az performans olarak da yansır. Laptop alırken cihazın piline falan da dikkat edin.

DarkSaber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
S. F
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
U az güç tüketimi demekti galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Araştırdığıma göre H daha çok güç tüketim performans verir. U ise daha az TDP ile uzun süre dayanabilir. Tabi bu daha az performans olarak da yansır. Laptop alırken cihazın piline falan da dikkat edin.
evet U daha az TDP, H daha çok güç tüketimi bunları biliyorum ancak U işlemciyi tercih etmem durumunda aynı batarya kapasitesi ile alacağım fazladan ekran süresi buna değer mi? Yani bir nevi H işlemciyi tercih etmeyerek feda ettiğim performansa değer mi U’yu seçmem?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,568
Üyeler
167,158
Son üye
Kaan2723
Top Bottom