hocam işlemciyi falan bu seviyede tutunca ekran kartında bu paralara o dediklerinize cıkamadımKötü. O paraya 4070ti dizerler
Mesaj otomatik birleştirildi:
En azından bi 3070ti 3080 yap
işlemciyi bu seviyede tutarsan çıkmaz zaten o paraya en azından 3070ti üstü dizmeye çalışhocam işlemciyi falan bu seviyede tutunca ekran kartında bu paralara o dediklerinize cıkamadım
hocam sizin önerdiğiniz bir sistem var mıdır?işlemciyi bu seviyede tutarsan çıkmaz zaten o paraya en azından 3070ti üstü dizmeye çalış
hocam kasa degisir buyuk iht zaten ana parcalar kafama takilmisti. siz memnun musunuz 3060 +13700k ikilisindenben 3060 + 13700k kullanıyorum. darboğaz kat'i surette olmaz normalde gpu dan beklenen yüzde 99 la çalışmasıdır benimki yüzde yüz çalışıyo hep. bir de kasa pek içime sinmedi. ben imzamda yazılı sitemi monitörle beraber 41 k ya almıştım 2 ay önce
Tam anlamıyla kötü bu bütçede Parana yazık edersin benceArkadaşlar max 38-39k bütçem var kullandığım uygulamalar daha çok işlemci tabanlı olduğu için şöyle bir sistem düşündüm nasıldır dar boğaz falan yapar mı Alıntıyı görüntüleya da önerdiğiniz bir sistem var mı?
Kasa zaten kötü ekran kartının bu modeli kronik ısı sorunlu diye biliyorum yanlışım olabilir sen bilirsin ama Parana yazıkArkadaşlar max 38-39k bütçem var kullandığım uygulamalar daha çok işlemci tabanlı olduğu için şöyle bir sistem düşündüm nasıldır dar boğaz falan yapar mı Alıntıyı görüntüleya da önerdiğiniz bir sistem var mı?
İlerde satacak olsan atsan atılmaz satsan satilmaz çok aşırı dengesiz bir pc çünküArkadaşlar max 38-39k bütçem var kullandığım uygulamalar daha çok işlemci tabanlı olduğu için şöyle bir sistem düşündüm nasıldır dar boğaz falan yapar mı Alıntıyı görüntüleya da önerdiğiniz bir sistem var mı?
hocam su an zaten kabaca yapilmis bir sey bu tavsiye ala ala degisir diye dusunuyorumTam anlamıyla kötü bu bütçede Parana yazık edersin bence
Kasa zaten kötü ekran kartının bu modeli kronik ısı sorunlu diye biliyorum yanlışım olabilir sen bilirsin ama Parana yazık
İlerde satacak olsan atsan atılmaz satsan satilmaz çok aşırı dengesiz bir pc çünkü
tamamdir hocam tesekkur ederim sizeBu arada seçtiğin ekran kartı 8gb vram li. Sakın bunu alma, 12 GB lik versiyonu al eğer 3060 alıcaksan
adam diyor ki işlemci lazım, siz diyorsunuz ekran kartı al