Neler Yeni

Sistem topladım darboğaz yapar mı? Parçalar uyumlu mu?

teddybenz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Öztürk
Hocam Keşke sorsaydınız😂 10K daha eklerseniz 120K'ya RTX 4090 PC toplayabiliyordunuz

-Belliki sistemi Max 1 Ay kullanmak istiyorsunuz Knk cidden bu kadar pahalı sistem alıp güvenlik bakımından en önemli olan parçayı bu kadar kalitesiz bir markadan almak sadece aptallık yada cahillik O Psu nedir ya C4 Ta kendisi

-M.2 SSD'den bahsetmiyorum bile Kb ama direk Roma Mızrağı geçirmişler size

-Anakart deseniz çok gereksiz olmuş 9K'ya daha iyileri de alınabilirdi Thowmak falan

-Ekran Kartı Windforce serisi almışsınız artık doğalgaz kullanmanıza gerek kalmaz Gainward vs. Gibi cöp markalar ile aynı düzeyde hatta daha kötü bile olabilir Windforce

-İşlemci bence gereksiz Eğer oyun içinse çok daha iyi seçenekler vardı

Direk İade et
Çok pahalı olmuş hocam iade et direkt attığıma bakabilirsin dahs uyguna aynı kalite de diyebilirim

Hocam peki yardımcı olabilir misiniz montaj dahil tek bir siteden toplayabileceğim, 110k fiyat bandında herhangi bir özellikten kısmadan, orada 2tbden toplam 4tb ssd var mesala gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Keşke sorsaydınız😂 10K daha eklerseniz 120K'ya RTX 4090 PC toplayabiliyordunuz

-Belliki sistemi Max 1 Ay kullanmak istiyorsunuz Knk cidden bu kadar pahalı sistem alıp güvenlik bakımından en önemli olan parçayı bu kadar kalitesiz bir markadan almak sadece aptallık yada cahillik O Psu nedir ya C4 Ta kendisi

-M.2 SSD'den bahsetmiyorum bile Kb ama direk Roma Mızrağı geçirmişler size

-Anakart deseniz çok gereksiz olmuş 9K'ya daha iyileri de alınabilirdi Thowmak falan

-Ekran Kartı Windforce serisi almışsınız artık doğalgaz kullanmanıza gerek kalmaz Gainward vs. Gibi cöp markalar ile aynı düzeyde hatta daha kötü bile olabilir Windforce

-İşlemci bence gereksiz Eğer oyun içinse çok daha iyi seçenekler vardı

Direk İade et
Bir de bu işlemciyi ve 1200watt güç kaynağı seçmemde ki sebep ileriye dönük parçaları yükseltmek istemem belki 4090a geçmek yada 50 serisine belki 32gb daha ram eklemek yada değiştirmek daha yüksek seviye. Yani şimdi işlemci den kısayım diyip ileride sistemi yükselteceğim de dar boğaz olmaması için yoksa 750w güç kaynağı da besler bu sistemi yoksa ryzen 5 bi işlemci de dar boğaz yapmadan yeter 4080e

Son düzenleme:

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Enes
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani arkadaşlar şimdi bu sistem sıkıntı yaratır (performans, darboğaz vs. gibi) iade et mi diyosunuz? yoksa sistem pahalı olmuş iade et mi diyosunuz ? Benim olayım şu olacak bu pcde bu arada yayın açıcam ve yayındayken oyunları 2k ultra ayarlarda drop düşük fps sorunu olmadan oynayabileyim. en ilkel kaba şekilde kullanım olayım bu olacak.
Sistem pahalı olmuş 20-30 bin liraya varan tasarruf sağlanabilir o yüzden iade et diyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,114
Üyeler
161,203
Son üye
Yasin Saygılı
Top Bottom