Çözüldü✓ İ7 14700K/RTX 5070 sistem nasıl

Kayra61

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
80000
İ7 14700K Ve RTX 5070 sistem toplamak istiyorum fakat 13 ve 14.nesil intel işlemciler oyun için biraz geri kalmış yorumları görüyorum sizce mantıklı bir seçim mi? Daha farklı tavsiyeleriniz olursa yazabilirsiniz
intel core ultra 7 265k işlemcisi ne durumda peki bilen varmıdır çünki onunla birliktede bir sistem olabilir
Monitör 360Hz 1080p (Elimde olan)
Bütçe 80k

İ7 14700K Ve RTX 5070 sistem toplamak istiyorum fakat 13 ve 14.nesil intel işlemciler oyun için biraz geri kalmış yorumları görüyorum sizce mantıklı bir seçim mi? Daha farklı tavsiyeleriniz olursa yazabilirsiniz
intel core ultra 7 265k işlemcisi ne durumda peki bilen varmıdır çünki onunla birliktede bir sistem olabilir
Bütçe 80k
Ryzen?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe 80k
Ryzen 7 7800x3d alın 14700k yı tokatlar

Bütçe 80k
i7-14700 kf + masterliquid core ii + 4060 8 gb kullaniyorum gayet memnunum ha amd almak istersen de iyi olur ama kesinlikle minvali arasinda ucurum bir fark yok. ben olsam bilindik intel alirim

i7-14700 kf + masterliquid core ii + 4060 8 gb kullaniyorum gayet memnunum ha amd almak istersen de iyi olur ama kesinlikle minvali arasinda ucurum bir fark yok. ben olsam bilindik intel alirim
Bilindik intel mi? :D Ne kadar geri kafalı bir yaklaşım . (Hakaret olarak demiyorum eski kafalı anlamında yanlış anlama.) AMD Bilinmedik bir üretici değil. Çok büyük bir şirket ve Ryzen serisinden önce gerçekten başarısızdı bu yüzden Intel piyasada rakipsiz kaldı seneler boyunca. Ama Ryzen serisi ile birlikte AMD büyük bir gelişme kat etti ve artık ürettiği işlemciler Intel'den bariz bir şekilde daha iyi. Intel'in kendine göre (sadece bazı modellerde) avantajları var ama AMD'nin işlemcileri kesinlikle daha başarılı son yıllarda. Sadece iş için yaptığı işlemciler gereğinden pahalı satılıyor bu yüzden o açıdan hala intel daha avantajlı. Ama spesifik işler haricinde her türlü Intel'in işlemcilerine bir alternatifi var ve alternatifleri neredeyse her zaman daha iyi.
Konu sahibine kesinlikle AMD almasını öneriyorum.
DİPNOT: Kendim de yıllardır intel işlemci kullanıyorum, gerektiğinde başkalarına da kullandırttım. Burada bana fanboyluk yapma diyenler olursa diye onlara yazıyorum, kendinize bakın önce.

He bu arada tam bir öneri yapmak gerekirse arkadaşın dediği gibi 7800x3D modelini alabilirsin, indirim kovalarsan daha iyi olur

Bütçe 80k
80k para verip intel çöpü alınmaz 9800x3d nin altına düşülmez bu paralara

Teknoloji harikası 9800X3D alıp geç, bozuk ölü soket işlemci alma.

Bütçe 80k
80k bütçe ile 5070 ve 14700k dan iyi bileşenler alırsın diğer parçalar belirlendi mi ? ve oyun kısmında AMD kesinlikle çok daha iyi.

Bilindik intel mi? :D Ne kadar geri kafalı bir yaklaşım . (Hakaret olarak demiyorum eski kafalı anlamında yanlış anlama.) AMD Bilinmedik bir üretici değil. Çok büyük bir şirket ve Ryzen serisinden önce gerçekten başarısızdı bu yüzden Intel piyasada rakipsiz kaldı seneler boyunca. Ama Ryzen serisi ile birlikte AMD büyük bir gelişme kat etti ve artık ürettiği işlemciler Intel'den bariz bir şekilde daha iyi. Intel'in kendine göre (sadece bazı modellerde) avantajları var ama AMD'nin işlemcileri kesinlikle daha başarılı son yıllarda. Sadece iş için yaptığı işlemciler gereğinden pahalı satılıyor bu yüzden o açıdan hala intel daha avantajlı. Ama spesifik işler haricinde her türlü Intel'in işlemcilerine bir alternatifi var ve alternatifleri neredeyse her zaman daha iyi.
Konu sahibine kesinlikle AMD almasını öneriyorum.
DİPNOT: Kendim de yıllardır intel işlemci kullanıyorum, gerektiğinde başkalarına da kullandırttım. Burada bana fanboyluk yapma diyenler olursa diye onlara yazıyorum, kendinize bakın önce.

He bu arada tam bir öneri yapmak gerekirse arkadaşın dediği gibi 7800x3D modelini alabilirsin, indirim kovalarsan daha iyi olur

AMD olarak /Ryzen 7 9700X /Ryzen 9 9900X / Ryzen 7 7800X3D bu üçünü düşündüm 9900x biraz fiyat farkı oluyor sadece 86-87 çıkıyor

Teknoloji harikası 9800X3D alıp geç, bozuk ölü soket işlemci alma
sanırım dediğiniz sistem 90k ve yukarsı oralara cıkamam malesef :)

Bütçe 80k
Herkes 14700kdan bahsetmiş ama ben de şunu söyleyeyim. 80Kda 5070 değil 5070ti alınır

Herkes 14700kdan bahsetmiş ama ben de şunu söyleyeyim. 80Kda 5070 değil 5070ti alınır
Bana bulurmusunuz 5070Ti li bir sistem nerden bakabilirim Tek başına 50k ekran kartı (pny palit gibi ekran kartı istemiyorum 80k verip pny palit ile kullanmak istemem)

14700K bozuk bir işlemci BIOS güncellemeleriyle kurtmaya çalışıyor. Ve soket ölü. AM5 sistem dizerim keyfime bakarım.
7800x3d bakıyorum kaç gündür gayet iyi 9700x nasıldır ?

ben ezelden beridir intel kullaniyorum amd nin yanindan gecmem, yetiyor sorunsuz calisiyor, calisan bisey varken niye piyasada intelden daha az kullanan birsedyi alayim? 2 lira ucuz diyemi. seven gitsin alsin kimsenin elini kellesini tutmadim sahsi fikrim konu sahibi icindi sadece, sanane kardesim amd sevmiyorum almiyorum bu kadar basit

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,640
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri