Evet
AMA param güvende ile satıyor elden bende alıcam bakalım zaten belirttiği gpu yoksa direkt iade edebiliyoruz sıkıntı yok bide eğer çek cumhuriyetinden getirtip elinde ürün yoksa eğer param güvende olduğu için ürünü eline almadan parayı yollamıyorum zatenBir iş yok dolandırıcı
Param güvende var ürün elime geçene ve onaylayan kadar param güvende ile parayı satıcıya aktarmıyorsun zaten ürün eline geçince onay veriyorsun ve istediğin yada yazıldığı gibi değilde koşulsuz şartsız paran iade oluyor zatenElden alacam adres ver de bakim adama
Adresi orada yazıyor ben mesajlaşıok hemen cevapda geliyor ben Bi sorayım yeni adresi varmı yok u onu yazarım ve eğer adam elimde yok kargolu desende param güvende sayesinde ürün eline geçmeden parayı ona göndermiyor sıkıntı yok eğe sahte ürün ise hemen iade oluşturuyorsun koşulsuz şartsız paran iade oluyor ben yaz ayı alıcam yani en kısa zamanda haziran ayı içinde Bi bakayım alırsam fotoğraflarını ve gpu özelliklerini atarımElden alacam adres ver de bakim adama
TufBirde sizce o satıcıdan rtx 5090 founders edition (fe) mi almak daha iyi yoksa asus rtx 5090 tuf gaming mi daha iyidir
O satıcı sıkıntı değil normalde alsam fe mi daha iyi yoksa asus tuf gaming 5090 mı daha iyidir sizce