Çözüldü✓ İ7 14700K/RTX 5070 sistem nasıl

Bana bulurmusunuz 5070Ti li bir sistem nerden bakabilirim Tek başına 50k ekran kartı (pny palit gibi ekran kartı istemiyorum 80k verip pny palit ile kullanmak istemem)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7800x3d bakıyorum kaç gündür gayet iyi 9700x nasıldır ?
yav arkadaş neden palit pny kullanmayasın ? kart aynı her şey aynı tek farkı soğutmasını ve dizaynını başka marka yapıyor :D 41k da satılan PNY msi , asus , gigabyte gibi 'bilinen' markalardan daha iyi soğutuyor ve madem bu kadar para vermek istemiyorsun 9070XT + 9800x3d sistem kur.

ben ezelden beridir intel kullaniyorum amd nin yanindan gecmem, yetiyor sorunsuz calisiyor, calisan bisey varken niye piyasada intelden daha az kullanan birsedyi alayim? 2 lira ucuz diyemi. seven gitsin alsin kimsenin elini kellesini tutmadim sahsi fikrim konu sahibi icindi sadece, sanane kardesim amd sevmiyorum almiyorum bu kadar basit
intelden daha az kullanan bir şey dediğinde fena gülme geldi :D pazar payından en çok tercih edilen işlemcilerden bir habersin sen sanırım daha ucuz değil daha ucuz ve daha iyi diye tercih ediliyor hem pahalı satıyorlar hem de oyunlarda iyi performans vermiyor neden oyun oynayan biri intel işlemci alsın ?

Bana bulurmusunuz 5070Ti li bir sistem nerden bakabilirim Tek başına 50k ekran kartı (pny palit gibi ekran kartı istemiyorum 80k verip pny palit ile kullanmak istemem)

palit - pny niye alınmıyor orayı anlamadım kart nvdia nın belirledigi standartlarda üretliyor çip aynı çip nvdia veriyor üretim kalitesi zaten nvdia nın standarlarında üretiliyor yoksa nvdia izin vermez üretmesine böyle saçma bir bakış açısı ilk defa gördüm

ben ezelden beridir intel kullaniyorum amd nin yanindan gecmem, yetiyor sorunsuz calisiyor, calisan bisey varken niye piyasada intelden daha az kullanan birsedyi alayim? 2 lira ucuz diyemi. seven gitsin alsin kimsenin elini kellesini tutmadim sahsi fikrim konu sahibi icindi sadece, sanane kardesim amd sevmiyorum almiyorum bu kadar basit
Amd daha pahalı artık. İntelin daha pahalı olduğu zaman eskidendi. Bi 9700X'e bak bi de 14600K'ya arada 5.224 tl fark var, performans olarak aynı işlemciler. İnteli sırf ucuz olduğu için alırım.
xThkdY9UOHdojt8i.webp

Çok sevdiğin intel 12.sırada bu arada.

Amd daha pahalı artık. İntelin daha pahalı olduğu zaman eskidendi. Bi 9700X'e bak bi de 14600K'ya arada 5.224 tl fark var, performans olarak aynı işlemciler. İnteli sırf ucuz olduğu için alırım.
Alıntıyı görüntüle
Aynen öyle. Ekran kartındaki Nvidia vs AMD durumuna döndü olay

Tam olarak ne eksiğini gördünüz o markaların? Reklam kampanyasına para akıtmaması mı?

Alıntıyı görüntüle
14600k aldığında yeni işlemci takamıyorsun 9700x aldıgında 10700x -11700x takma şansında mevcut oyüzden intel mezarlık

Geri