🔥İndirim I7 14700KF RX 9070 Sistem 52235 TL

Neyin uzun ömrü ? Yani cidden şöyle bir sistemle 7500f li sistemi mi kıyaslamaya başladınız ? Saçmalamayın artık bence ölü soket vs muhabbetlerini geçin. Ultra 200 serisi yeni de ne oluyor yine herkes 13. 14. nesil alıyor. İşlemci iyise iyidir. Soketi falan yok. Şu zamanda işlemciyi yükseltmek için tek satan kişi sayısı parmakları geçmiyorken neyin ölü soketi. O eskidendi. Yok işlemciyi satayımda yükseltirim muhabbeti. Şimdi herkes kasasını komple satıp yeni sistem alıyor. Yada işlemci anakartını bir satıp yeni işlemci anakart seti alıyor. Bırakın şu upgrade saçmalığını.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca 7500F li sistemlerin hangisinde orta seviye B650 gördünüz. 7800x3d alırsa ilerde yine anakart alacak. Aynı mantık.
Yani saçmalamışsın ibrahim 7500f sistemle kıyaslarım çünkü fiyat farkı çok fazla okuduğunu anladığın sürece şayet arada ki farkla sistem upgrade'i yapılabilir ve bu sistemden daha iyi bir şey ortaya çıkar diye söyledim
Ayrıca sen kendince böyle düşünüyorsun ama yanılıyorsun benim gibi sadece işlemci upgrade'i ve ekran kartı upgrade'i yapan onlarca insan var sen dedin diye öyle olmuyor

Yani saçmalamışsın ibrahim 7500f sistemle kıyaslarım çünkü fiyat farkı çok fazla okuduğunu anladığın sürece şayet arada ki farkla sistem upgrade'i yapılabilir ve bu sistemden daha iyi bir şey ortaya çıkar diye söyledim
Ayrıca sen kendince böyle düşünüyorsun ama yanılıyorsun benim gibi sadece işlemci upgrade'i ve ekran kartı upgrade'i yapan onlarca insan var sen dedin diye öyle olmuyor
iyi de aradaki fark çok fazla değil 42k 5070 bu 52k arada 10k var sadece işlemci farkı 10k zaten bunu anlamıyorsunuz. O parayla yükselteceğin tek şey işlemci olur onada anakart lazım. Anlatabildim mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu benim gözlemim. Bana gelen müşteriler vs. Her seferinde kasayı komple alıp yeni kasa veriyorum. Çünkü fiyatlar aynı geçende de söyledim z590 ile z690 anakart fiyatları birbirine çok yakın. Eee Lga1200 ölü soket değil mi neden bu kadar yüksek o zaman fiyatları ? 10900k 9000 TL e hani ölü soketti ? Ve bunlar satılıyor bu arada.

Son düzenleme:
Bu sistemdeki Z790 bir sonraki nesilde sana zarar mı ettirir ? Hayır ettirmez. Diyelim ki upgrade yapacaksın. Satman gereken sadece 1 ürün fazla. Sadece işlemci satacağına anakart ve işlemci satman gerek. Bu zor mu ? Değil. 7500F ile A620 aldığın zaman upgrade yapacağın zaman yine aynısını satman gerekmiyor mu ? Evet anakart gerekli üst işlemciler için. Hadi senin söylediğine gelelim. Diğer parçaları upgrade yapsa şuan o 10k ile 3 5 parça yenileyebilir doğru mu ? Yani hadi diyelim psu kasa vs aldı yeniledi koydu sisteme. Şimdi normal bir kullanıcı ve öğrenci için işlemci için 13k extra biriktirmek mi zor 7800x3d için. Yoksa ufak ufak sistemindeki parçaları yenilemek mi ? Yani 2000 TL biriktirip psu atıyorum ssd bir sonraki zaman 3000 biriktirip ram aldı vs. Toplu para mı parça parça ufak ufak almak mı hangisi kolay ?

Geri