🔥İndirim I7 14700KF RX 9070 Sistem 52235 TL

Mükemmel fiyat buna 360mm sıvı atıp takır takır oc yapıp oynarız valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sorun 1.5 sene önce çözüldü kanka haberin olsın
360mm gerek yok sanırım. Yarın bir aksilik işim çıkmazsa havitin hava soğutmasıyla denicem. Kasayı toplamaya başlıcam. He görüntü için 360mm yine kullanıcam ama şimdilik hava soğutma ile kalacak.

Kardeşime sistem toplama gibi bir şey düşünüyorum 30k ya 14600k sıvı soğutma ile geliyor ekran kartıda ikinci elden temiz 7700 veya 7800xt çözeyim diyorum ne dersiniz 😀

13. - 14. nesildeki voltaj sorunu bir yılı aşkın süredir çözülmüş durumda
Cinebench'te skor yapacağım diye optimize etmeden salmasaydı şu seriyi, şuan kimse ölü soket muhabbeti yapamazdı bu K serisi varken ama kendi ayağına sıktı Intelciğim. Artık da çok geç.

7500f olsaydı bile insanın içine daha çok sinerdi alırken. O kadar sevmiyorum 14. nesili

Son düzenleme:
Başında AMD yazan şeyleri kullanmıyorum ben mesela. Eminim benim gibi AMD sevmeyenler vardır 40 yılın başında adamlar düzgün intel bir sistem çıkarmış ama bu sefer de ekran kartını AMD koymuşlar sorun o aslında. Seçenek olsa iyi olabilirdi doğru.
rakibi 5070'e göre çok daha iyi bir kart neden ?

Z790 anakart olması çok iyi artı. Fiyatı ben çok beğendim.

iyi güzel de nasıl soğuyacak bu arkadaş o.O2 bende beğendim parça kalitesi çok iyi sırf intel var diye alınmaz diyecekler olacaktır muhtemelen.

iyi güzel de nasıl soğuyacak bu arkadaş o.O2 bende beğendim parça kalitesi çok iyi sırf intel var diye alınmaz diyecekler olacaktır muhtemelen.
bu intel var diye beğenmeyenler sadece işlemci anakartın 25k olduğunu bilmiyor büyük ihtimalle

360mm şart gibi buna.

Sana göre iyi olabilir bana göre değil. Sistem kötü demedim zaten genel olarak çok iyi ama ben AMD almam işte :)

Sana göre iyi olabilir bana göre değil. Sistem kötü demedim zaten genel olarak çok iyi ama ben AMD almam işte :)
bunun sana göresi bana göresi yok ki özelliklere bakıyorsun testlere bakıyorsun sonuç çıkıyor e sonuca göre de 9070 daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,390
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri