İ7-2600 e hangi ekipmanlar gider

BerkcanY

80+
Reaksiyon skoru
28
Merhabalar uzun zamandır bende olan bir bilgisayar var ve artık anakart işlemci ramleri ve ekran kartını satıp biraz üst düzey ekipmanlar almak istiyorum.
Bugün Abdullah abinin storysinde 2 gb rx550 yi gördüm alsam mı almasam mı karar veremedim e buna anakart ve Ram de lazım ne önerebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan elimde 4 gb Ram gtx 460 ekran kartı ve gigabyte un eski bir anakart var

Satıp değiştirmek istediğiniz parçaları ve bütçenizi yazarsanız yardımcı olabilirim.

ne yaparsan yap o ekran kartını alma

Satıp değiştirmek istediğiniz parçaları ve bütçenizi yazarsanız yardımcı olabilirim.
Satmak istediğim parçalar gtx 460 ekran kartı gigabyte anakart ve 4 gb Ram bütçe olarak 3-4 k arası düşündüm
Not: pek fazla bir oyun oynamıyorum apu sistem fln duydum onlar bana uygun olabilir. Maks oynadığım oyun fivem de rp şuanki bilgisayarımda oynuyabiliyordum. ekstra valorantta düşük ayarlarda 120 fps alsın yeter

ne yaparsan yap o ekran kartını alma
Çok teşekkürler tavsiyen için

Satmak istediğim parçalar gtx 460 ekran kartı gigabyte anakart ve 4 gb Ram bütçe olarak 3-4 k arası düşündüm
Not: pek fazla bir oyun oynamıyorum apu sistem fln duydum onlar bana uygun olabilir. Maks oynadığım oyun fivem de rp şuanki bilgisayarımda oynuyabiliyordum. ekstra valorantta düşük ayarlarda 120 fps alsın yeter
O halde ekran kartı ram yenilemesi bile yeterli olur. O parayla yeni anakart işlemci alırsanız pek verimli olmaz. Son olarak psu'nuz neydi? Ayrıca 2. el gpu-ram falan alabilir misiniz?

O halde ekran kartı ram yenilemesi bile yeterli olur. O parayla yeni anakart işlemci alırsanız pek verimli olmaz. Son olarak psu'nuz neydi? Ayrıca 2. el gpu-ram falan alabilir misiniz?
Hiç hatırlamıyorum ama 400 wat sertifikasız birşeydi.
Gönlüm 2. Elden yana hocam.
Birde Ram alsam daha iyi olmaz mı 4 gb ddr3 ram hem mhz olarak biraz düşük kalıyor.

Çok bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın.
Ddr4 Ram destekleyen bir anakart alsam işlemci ile uyumlu oluyor mu

Hiç hatırlamıyorum ama 400 wat sertifikasız birşeydi.
Gönlüm 2. Elden yana hocam.
Birde Ram alsam daha iyi olmaz mı 4 gb ddr3 ram hem mhz olarak biraz düşük kalıyor.

Çok bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın.
Ddr4 Ram destekleyen bir anakart alsam işlemci ile uyumlu oluyor mu
DDR4'e geçmek isterseniz işlemci de değişmeli ki o bütçede pek gerek yok. Onun yerine ram'i 8'e çıkarıp yanına rx 570 gibi bir ekran kartı alsanız yeterli olur. Sonra duruma göre anakart işlemci ram satıp yeni nesil parçalara geçebilirisiniz.

Geri